Dr. Mark Trozzi

Hastende opfordring til handling. Hjælp med at stoppe WHO's næste pandemi

Omgå WHO fra at bruge falske offentlige input til at retfærdiggøre deres næste store magtovertagelse

WHO fortsætter deres plan om at konsolidere endnu mere magt, der knuser menneskerettighederne, og dominans over dit liv (og din død) med deres "Pandemic Preparedness Treaty/Agreement". (se: en, to, tre, fire)

I klassisk globalistisk stil skaber WHO en fernis af offentlig deltagelse, så de kan sige, at vi har bedt om det, når de snart vil give os en helt ny chance.

WHO har en webside, hvor "interessenter" kan ansøge om at få hele 2 minutter til at tale om sagen, og fristen for at ansøge om disse to minutter er i morgen mandag den 11. april 2022 kl. 12.00 CEST, hvilket svarer til 4.00 EDT Toronto tid. Her ansøger du om at få to minutter til at tale om spørgsmålet: "Hvilke indholdsmæssige elementer mener du, at et nyt internationalt instrument om beredskab og indsats over for pandemier bør indeholde?"

WHO har også et sted, hvor vi alle i teorien kan "indsende" højst 250 skriftlige ord for at udtrykke vores tanker om deres: "Pandemic Preparedness Treaty/Agreement".

Hvis du har fulgt med i afsløringerne om WHO og WEF, så ved du, at man ikke kan stole på dem, og at de ikke er interesseret i at beskytte din sundhed. .

Hvordan kan vi forhindre WHO i at bruge falske offentlige input til at retfærdiggøre deres næste store magt- og pengegreb?  

Her er vores umiddelbare kortfristede plan og anbefaling. Du bedes ansøge om en eller begge dele (tale og skrivning) på WHO's websted. Gem en kopi af din skriftlige ansøgning. Hvis du ansøger om at tale, bedes du lave en simpel video- eller lydoptagelse af det, du ønsker at sige.  

Snart vil vi dele et andet websted med dig, hvor du kan gå ind og uploade det, du skriver og/eller siger. Der vil vi få en reel registrering af offentlige input, som vi alle kan dele og observere. Vi vil give offentligheden mulighed for at få en ægte ufiltreret offentlig mening om WHO og deres planer.

Efter min mening bør vi til at begynde med smide WHO ud af vores lande og ikke give dem endnu en øre af vores hårdt tjente penge. Jeg vil også gerne høre og læse Deres holdninger. Denne virkelige offentlige registrering vil forhindre WHO i blot at vælge og vrage og begrave vores "indlæg" fra deres websted.

Vær venlig at tage handling 1, 2 eller begge dele, og vær klar til at høre mere om det i den kommende uge.

Aktion 1:    

Ansøg om at tale her https://inb.who.int/ (rul ned ad siden). Fristen er i morgen, mandag den 11. april kl. 12.00 CEST, hvilket svarer til kl. 4.00 EDT Toronto tid (så det er i dag, det gælder for denne her, venner).  

Aktion 2:

Indsend en skriftlig ansøgning på op til 250 ord på WHO's websted her  https://inb.who.int/home/written-submissions - fristen er onsdag den 13. april kl. 17.00 CEST, hvilket svarer til kl. 11.00 EDT Toronto tid.  

Husk at gemme dine skriftlige indlæg og/eller en indtalt besked. Vi vil sikre, at dine ord og din stemme ikke bliver begravet af WHO. Du kan forvente at modtage instruktioner inden for den næste uge eller to for at få din stemme med i Folketingets offentlige optegnelser.

Tak for din deltagelse og for at du delte denne handlingsplan. Vær venlig at handle nu.

Vi, folket, er den legitime autoritet over vores liv og verden.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk