Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Putin | tilbagetrækning og rettelse

Den 3. april offentliggjorde vi en kort video af den russiske præsident Vladimir Putin. I denne video så han ud til at tage et stærkt standpunkt mod de globale forbrydelser mod menneskeheden. Vi har siden erfaret, at oversættelsen af hans tale til engelsk ikke var korrekt. Vi fjerner nu dette indlæg.  

Ved nærmere efterforskning finder vi ud af, at Putins tale har været langt mere på linje med WEF/WHO's koide dagsorden og som sådan er i modstrid med vores forståelse af den virkelige videnskab og situation:

Her er Putin, der i det væsentlige støtter den fælles fortælling

Putins eneste store aktuelle forskel i forhold til Biden-administrationens propaganda i forbindelse med smitsomme sygdomme er begrænset til Putins og Kinas påstande, vedrørende USA bio-labs rundt om i verden, herunder Ukraine, og hvilke trusler de kan udgøre for Rusland.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk