Dr. Mark Trozzi

Dr. Paul Alexander afslører regeringens, Pfizers og FDA's kriminalitet

Indledning af Dr. Mark Trozzi

Kan du huske den US FDA ønsker at tage 55 år at frigive dokumenterne i forbindelse med deres godkendelse af Pfizers eksperimentelle "vaccine", selv om det kun tog 108 dage at gennemgå disse dokumenter og give tilladelse til at anvende disse nu skadelige injektioner i nødstilfælde. Takket være PHMPT (folkesundheds- og lægefaglige fagfolk for åbenhed)) for at forfølge dette spørgsmål og sagsøge FDA; en En amerikansk forbundsdommer beordrede, at dokumenterne skulle frigives til offentligheden over 8 måneder i stedet for 55 år.

Her er flere oplysninger om Frigivelse af Pfizer-dokumenter.

Den fjerde og seneste række dokumenter, der er frigivet, afslører, selv om de er stærkt redigeret ligesom de andre, at Pfizer, FDA og andre regeringer kendte til den robuste naturlige immunitet, som tidligere infektion har givet.

Mere chokerende er afsløringen af, at Pfizer, FDA og tilsvarende regeringer rundt om i verden, som godkendte disse farlige injektioner, vidste, at der skete en øjeblikkelig undertrykkelse af de injicerede personers immunsystem, hvilket resulterede i en øget risiko for infektion i løbet af ugen efter injektionen. Ikke alene holdt FDA og andre regeringer denne viden hemmelig, de skabte også svigagtige systemer, hvor folk først 15 dage efter injektionerne blev officielt betegnet som "vaccinerede". Det betyder, at deres immunsystem bevidst blev undertrykt, og dette forårsagede øget covidesygdom og død blandt injektionsofrene; men dette blev dækket ved at betegne og tælle dem som "uvaccinerede" i den indledende periode med undertrykt immunitet, som blev fremkaldt af injektionen.

De morderiske konsekvenser af dette retfærdiggør Dr. Paul Alexander, PhD's retfærdige tirade i sin nye artikel, som følger:

Artikel af Dr. Paul Alexander

Pfizers egen undersøgelse viste, at de tidligere smittede var beskyttet mod alvorlig sygdom aka NATURLIG immunitet (med eller uden beviser for tidligere infektion); disse bæster hos Pfizer kendte til naturlig immunitet.

Pfizer vidste også, at vaccinen øgede risikoen for infektion inden for 7 dage efter vaccinen, Bourla vidste det, Fauci vidste det, Francis Collins vidste det, Walensky vidste det, disse svindlere...de løj alle!
Dr. Paul Alexander, ph.d.

Er der tale om uagtsomt manddrab?

Hvis disse bæster i medicinalindustrien, Pfizer og Moderna osv. fik ansvarsbeskyttelse (PREP... PREP-loven: ansvarsfritagelse for COVID-19-vaccineringsfolkaf Alex Azar i begyndelsen af 2020, har de så ikke brudt aftalen om at indberette bivirkninger osv.? Ophæver eller ophæver dette ikke ansvarsbeskyttelsen og giver os mulighed for at fratage disse administrerende direktører og videnskabsmænd og virksomheder alt og fængsle mange?

Disse bæster har sat livet på spil for vores politi og militær, som jeg frygter, at mange vil blive såret og måske dø på kort, mellemlang og lang sigt. Jeg har til hensigt at fortælle jer hvorfor i et næste indlæg.

Men lad os koncentrere os om det emne, der er på dagsordenen i dag. Nye Pfizer-dokumenter... den anden... enorme, enorme konsekvenser!

For det første er Phil Kerpen klog. Jeg er ikke altid enig i hans synspunkter, men han er virkelig klog. Jeg kan godt lide hans balance her. Jeg kan lide meget af det, han siger.

Pfizer reference, som vi taler om. Jeg ønskede ikke at tale om FOX, for for mig er FOX det samme som CNN, men Tucker og Laura gør stadig et godt stykke arbejde. Ros til hende her.

De vidste, at der var en forbigående immunsuppression. De hvide blodlegemer blev undertrykt i 7 dage efter indsprøjtningen og fik COVID med det samme, og mange blev meget syge og døde ... ja, der var virkelig NEGATIV EFFEKTIVITET, og injektionen fik folk til at blive smittet og blive meget syge og dø ...

de løj, de løj alle sammen, CDC, NIH, NIAID, Pfizer osv. og Moderna løj alle sammen... alle disse embedsmænd inden for folkesundhed, vores regeringer, som vi stolede på, løj og skal stilles til ansvar på lovlig vis. Vi kan ikke lade dem slippe ud af vores greb i en retssal. Disse CDC og NIH bæster og læger/klinikere, som fik penge for at udføre denne medskyldige korruption, som løj over for deres patienter, som ikke fortalte folk, der fik vaxen, at de skulle blive hjemme og isolere sig, for deres immunsystem var undertrykt og i fare, nej nej nej, så de skal stilles til ansvar og fængslet, hvis dette er sandt....De advarede ALDRIG nogen om at være forsigtige og holde sig væk i 2 uger, da immunsystemet var undertrykt og lavt.... at fortælle os det ville have indrømmet, at der var et reelt problem, og at man var i fare på grund af vaccinen, når man fik skuddet ... et stort problem ... som Risch ville sige, et "ikke-nul"-problem....

de har lidt under os, disse bæster i vores regeringer, disse ulogiske, irrationelle, absurde, meningsløse teknokrater og indespærrede galninge! disse medicinske tv-eksperter, der altid praler og taler rent vrøvl og vrøvl på COVID. de har låst børn inde i 2 år i vinduesløse rum (Quebec)... min mening, fængsels dem alle! dette var ikke en simpel fejltagelse, de ønskede at sløre i 75 år og skjule dataene, de er kriminelle IMO. Er dette uagtsomt manddrab? eller lignende? min ven Doug synes at mene, og jeg tror.

De CDC og NIH osv. ændrede definitionen af at være fuldt vaccineret til den 15. dag efter vaccinationerne, disse bæster, disse kriminelle... hvorfor gjorde de det? så infektioner og dødsfald ikke ville blive talt med og ville blive opgjort som om de var "uvaccinerede", så løgneren Walensky kunne gå ud og sige, at det er en pandemi blandt de uvaccinerede, når hun vidste, at hun løj ... hun vidste, at de placerede skaderne og dødsfaldene blandt de uvaccinerede for at få de vaccinerede data til at se godt ud, når de vidste, at vaccinen var ineffektiv med negativ effekt og skadelig. det var de alle, disse svindlere.... læger og forskere og især dem på McMaster U i den evidensbaserede medicinske verden (EBM) bør hænge deres hoveder i skam, da de fortsat er medskyldige i en masse korruption for at sælge vacciner og stadig forsøger at benægte effektiviteten af tidlig behandling ved at udsende falske suboptimale metoder undersøgelser... EBM døde, og de EBMere dræbte det... de dræbte deres eget felt... i ønsket om berømmelse, tilskudspenge, at holde deres lønninger....skammeligt....alt sammen for penge...de er ludere, penge ludere, solgte deres patienter og offentligheden for penge. Det medicinske område, den kliniske medicin, er dødt. Ingen respekt for disse mennesker. Ingen respekt for dem.

Det er virkelig skandaløst, fordi administrerende direktør Albert Bourla fra Pfizer (Bancel fra Moderna), FDA, CDC, NIH og FDA, ja FDA, Hahn m.fl. må have vidst dette, men alligevel har disse korrupte mennesker udsendt dataene på en måde, der løj og vildledte de politiske beslutningstagere og offentligheden, som kun søgte sandheden. De ændrede definitionen af "vaccineret" for at opnå dette. Disse svindlere.

Flere negative virkninger og skader for de yngre? Ja, vi har set CVST, vi har set den dødelige myokarditis...

Jeg ønsker ordentlige juridiske undersøgelser og fratagelse af alle deres penge, hvis det er bevist, og det ser sådan ud på baggrund af deres egne dokumenter, og IMO, sæt mange i fængsel for denne misligholdelse.

Jeg udfordrer dem, kom som en gruppe, kom med hele CDC, NIH, kom med Bourla fra Pfsier og Bancel, og debatter mig, tal med mig, tal med McCullough, tal med Risch, tal med Trozzi, tal med Bridle, tal med Malone, tal med Oskoui (han sagde det, vi lærer nu i juni 2020 Ingraham Angle om vaccinen og dataene, forudseende, genialt), tal med Tenenbaum, tal med Vanden Bossche, ja, kom og tal med mig....hvor som helst og når som helst, medbring alt hvad du ønsker, kom og tal med Theresa Tam og Howard Njoo fra Canadas PHAC og Health Canada, fortæl os hvordan I traf disse COVID- og vaccinebeslutninger, når det vi ser i Pfizer-dokumenterne, som I håbede ville blive skjult i 75 år, er, at I er en flok enten ulogiske uduelige inkompetente, akademisk sløsede mennesker eller yderst ondsindede. Jeg hælder til det sidste.

Pfizer grove løgne, kriminelle IMO

Breaking: For nylig uredigerede dokumenter beviser, at Pfizer og FDA vidste, at der opstod antistof-afhængig forbedring hos vaccinerede

Links til at følge og støtte Dr. Paul Alexander:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk