Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Katrina Lindley Beskytter og vidner for børnene

Introduktion

Dr. Katrina LIndley MD flygtede fra det kommunistiske Jugoslavien som ung voksen. Hendes virkelige livserfaring med at leve under et kommunistisk diktatur gjorde hende klog på statspropaganda og offentlig vildledning. Hun er læge i Texas og mor til fem børn. Dr. Lindley er medlem af styringsudvalget for World Council of Health og er dybt engageret i vores aktuelle kamp for sandhed, frihed og menneskerettigheder. Hun vidnede om børn og covid den 23. marts 2022 i en tværpolitisk undersøgelse i USA af den amerikanske regerings reaktion på Covid-19. Dr. Lindley afslørede: skader ved indespærring, herunder fald i IQ og dramatisk stigning i selvmord; skader ved maskering, herunder talefejl og social misudvikling; den lave risiko og milde sygdom ved covid hos børn kombineret med den store immunitet, som de naturligt udvikler; og galskaben ved covid-"vacciner", især til børn, med bivirkninger, herunder 1 ud af 2680 unge mænd, der udvikler betændte hjerter (myokarditis, som altid er alvorligt), og den forventede sterilitet på grund af ophobning af injektionerne i æggestokke og testikler.

Du kan følge Dr. Lindley på hendes hjemmeside https://www.katlindleydo.com/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk