Dr. Mark Trozzi

Dr. Katrina Lindley Beskytter og vidner for børnene

Introduktion

Dr. Katrina LIndley MD flygtede fra det kommunistiske Jugoslavien som ung voksen. Hendes virkelige livserfaring med at leve under et kommunistisk diktatur gjorde hende klog på statspropaganda og offentlig vildledning. Hun er læge i Texas og mor til fem børn. Dr. Lindley er medlem af styringsudvalget for World Council of Health og er dybt engageret i vores aktuelle kamp for sandhed, frihed og menneskerettigheder. Hun vidnede om børn og covid den 23. marts 2022 i en tværpolitisk undersøgelse i USA af den amerikanske regerings reaktion på Covid-19. Dr. Lindley afslørede: skader ved indespærring, herunder fald i IQ og dramatisk stigning i selvmord; skader ved maskering, herunder talefejl og social misudvikling; den lave risiko og milde sygdom ved covid hos børn kombineret med den store immunitet, som de naturligt udvikler; og galskaben ved covid-"vacciner", især til børn, med bivirkninger, herunder 1 ud af 2680 unge mænd, der udvikler betændte hjerter (myokarditis, som altid er alvorligt), og den forventede sterilitet på grund af ophobning af injektionerne i æggestokke og testikler.

Du kan følge Dr. Lindley på hendes hjemmeside https://www.katlindleydo.com/

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk