Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Over til de unge

En mulighed for unge fra hele verden til at mødes og hjælpe med at gøre deres verden til et bedre sted.

Over til Ungdomslogoet

Over til de unge er en international gruppe for samarbejde mellem personer i alderen 16-30 år. Det er en platform for unge visionærer, der stræber efter at gøre verden til et bedre sted. Over to the Youth skaber forbindelser mellem unge og lærere, der kan hjælpe dem med at få succes med deres bestræbelser.

Fra webstedet Over To The Youth:

"Hvis du er mellem 16 og 30 år, kan du ansøge om at blive en del af vores ungdomshold. Som medlem af Over to the Youth får du mulighed for at arbejde sammen med andre mennesker, der deler et fælles mål, og du får mulighed for at blive venner med ligesindede fra hele verden. Du og/eller dit hold vil få mulighed for at offentliggøre videoer og artikler på overtotheyouth.com. Du vil også blive opfordret til at starte nye initiativer, når det er nødvendigt eller gavnligt for din mission, og OTTY vil støtte sådanne bestræbelser, hvis de godkendes af rådet."

Pablo Lawrie

Henvis venligst unge mennesker, der stræber efter en bedre verden, til at tjekke og eventuelt overgå til de unge.

Her er en ny artikel fra Over To The Youth, skrevet af Pablo Lawrie. Pablo er universitetsstuderende i Storbritannien og søn af den verdensberømte medicinske videnskabsmand og grundlægger af World Council for Health Dr. Tess Lawrie. Artiklen har titlen: Tidlig behandling og forebyggelse af Covid-19.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk