Dr. Mark Trozzi

Bright Light News interviewer Dr. Robert Malone

"Det er på tide at kæmpe, ellers kommer jeres børn til at leve i en teknofascisme resten af deres liv." - Dr. Robert Malone MD

Tak til Bright Light Nyheder for at have rejst til lastbilchaufførernes Freedom Convoy USA, for at have kontaktet Dr. Robert Malone og for at have delt dette fremragende interview med os. Der er en masse klare og præcise oplysninger pakket ind i disse 18 minutter.

Dr. Robert Malone med Bright Light News: "Vaccine"-videnskab og advarsler; afsløring af WEF-infiltraterne i regeringer rundt om i verden og deres onde planer; plus råd til at overleve og hjælpe med at stoppe dem.

Flere oplysninger

Dr. Robert Malone MD, MS er faktisk opfinderen af mRNA- og DNA-"vaccinations"-teknologien. Hans dedikerede modstand mod den måde, hvorpå denne teknologi, som han opfandt, bliver brugt og påtvunget menneskeheden, taler sit tydelige sprog om dagsordenens destruktive karakter.

Dr. Malone deler videnskabelig indsigt om antistofmedieret selektion (se en og to), og hvordan "vacciner" driver udviklingen af coronavirus (se en og to). Han fraråder boosterinjektioner og er imod obligatorisk injektion. især hos børn.

Påstande om fordele som f.eks. forbigående beskyttelse mod alvorlig sygdom eller død som følge af disse injektioner er "gamle data" fra tidligere stammer af virussen, som lignede den oprindelige Fauci/Wuhan-virus mere; men injektionerne har drevet udviklingen af spike-proteinet frem. Disse injektioner har mange risici og farer, men ingen fordele mod omicron, data tyder faktisk på, at de øger risikoen for sygdom og død.

Dr. Malone diskuterer den "Vaccine" induceret Erhvervet Immunitetssyndrom ( VI-AIDS) der ligger til grund for de mange latente DNA-virusinfektioner efter injektionerne (Epstein Barr, infektiøs mononukleose, helvedesild, herpes og cytomegalovirus) og nye, tilbagevendende og accelererede kræftformer. Han berører også nogle af de andre negative virkninger af de tvungne injektioner, herunder myokarditis, og de mange manifestationer af den injektionsinducerede blodpropper: slagtilfælde, hjerteanfald, DVT (dyb venetrombose) og lungeemboli (dødelige blodpropper i lungerne).

Med hensyn til hvorfor disse farlige injektioner pålægges menneskeheden, deler Dr. Malone sin indsigt i WEF og deres medarbejdere i mange lande herunder Jacinda Ardern fra New Zealand, Justin Trudeau fra Canada, Emmanuel Macron fra Frankrig, Angela Merkel fra Tyskland, de amerikanske guvernører Gavin Newsom og Jay Inslee og mange andre. Deres loyalitet er ikke over for deres land eller dets forfatning, men snarere over for denne nye WEF-enhed under Klaus Schwab, med sin ordning med offentlig-private partnerskaber (fascisme).  

Dr. Malone henviste til den nylige Ernst Wolff-artiklen "Uncovering the Corona Narrative" sammen med Malones introduktion der udforsker de "lag af løgne oven på hinanden, som synes at kræve en utrolig koordineret og globalt omfattende kontrol og formning af information i form af propaganda og censur i et omfang, som tidligere var utænkeligt".

"Sundhedspleje" er blot et redskab eller en undskyldning for at fremme denne dagsorden for misbrug og dominans over os alle.

Med hensyn til det forestående kollaps af fiat valutasystemet beskriver Dr. Malone, hvordan de finansielle mæglere, som har gjort os økonomisk slaver siden mindst begyndelsen af 1900-tallet, planlægger at bruge den nuværende krise til at indføre digital id og digital bankvirksomhed, som vil bringe dem tilbage på toppen og gøre menneskeheden endnu mere slaveagtig end før.

Med hensyn til Ukraine bemærker Dr. Malone, at den russiske præsident Putin også er WEF-trainee. Selv om Putin kender og forstår WEF's dagsorden, afviser han den og er imod den. Han arbejder på at tage det store Rusland ud af WEF-systemet.

På spørgsmålet om, hvordan vi kan stoppe dette WEF-mareridt, der er ved at udvikle sig, råder Malone til, at vi skal "ud" disse WEF-agenter og få dem ud af vores regeringer og magtpositioner. Han henviser til et regneark, som identificerer mange WEF-agenter, der er indlejret i vores systemer. Du kan finde disse oplysninger her samt inden for denne artikel under overskriften "Hvem er Davis-eliten? "

Malone opfordrer os til at forberede os på den forestående "grænsebegivenhed" (også kaldet "sammenbruddet"); han opfordrer os til at forberede os på at overleve de hårde tider, der venter os.  

Afslutningsvis råder Dr. Malone til, at vi fremmer "integritet, værdighed og fællesskab". Vi skal genopbygge vores forbindelser.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk