Dr. Paul Alexander opdatering | Vagter, videnskab og Antifa med AK'er

Dr. Paul Alexander's personlige opdatering

Dr. Alexander er fortsat medlem af den menneskerettighedsfremmende Freedom Convoy USA. Der er trusler mod hans liv, men han er fortsat trofast over for sandheden, videnskaben og menneskers velfærd. Ud over hyppige offentlige taler fortsætter Dr. Alexander med at være meget produktiv i sit videnskabelige forfatterskab. Han giver nem adgang til opdateret covid-videnskab, som kan findes på hans substock-side: https://palexander.substack.com/

Dr. Alexander afviste for nylig et tilbud fra Pfizer om en kontrakt på en million dollars og 50.000 dollars om måneden; en kontrakt, der ville have lukket munden på ham. Han er blevet udsat for flere voldelige trusler, herunder en AK47-bærende Antifa-bølle i Maryland. Dr. Alexander har nu brug for bevæbnet sikkerhed for at fortsætte sin meget offentlige og ulønnede tjeneste for menneskeheden. Derfor har han henvendt sig til mig selv og andre allierede i den covidiske sandhedsbevægelse og bedt om hjælp til at finansiere beskyttelsen af sig selv og sin familie. Vi kan hjælpe ham økonomisk ved at at tegne abonnement eller donere på hans substock-side eller at bidrage til hans GIveSendGo-side til indsamling af midler.

Orwell-læsning 2022

Vi er også bekymrede for, at vildledte myndigheder bliver brugt mod de mest modige og etiske sandhedsfortællere som Dr. Alexander. Biden har dekreteret, at det at fortælle sandheden om alt, hvad der har med covid at gøre, er en handling af indenlandsk terrorisme.

Dr. Paul Alexander's opdatering af videnskaben om covider.

Dr. Alexander offentliggjorde for nylig sin rapport om de seneste britiske covid-data. Blandt højdepunkterne i Dr. Alexanders analyse for den 9. og 10. uge af 2022 kan nævnes:

Alle data støtter vores fortsatte råb om at stoppe disse forbandede injektioner helt.

90% af de personer, der havde brug for skadestuepleje eller døde af covid, var personer, der havde fået deres tredje eller "booster"-sprøjte, og som var blevet injiceret tre gange.

Flere skud giver flere tilfælde, mere syge patienter og flere dødsfald.

Dataene afslører også faldende infektionsrater med den milde omicron-variant, ikke kun hos de naturlige ikke-injicerede personer, men også hos injektionsofre er de faldende. Her er en stærk teori om, hvorfor det er sådan. Det har noget at gøre med injektionernes indblanding i det medfødte immunsystem, og hvordan denne negative virkning af injektionerne mindskes som følge af udviklingen af omikronens spike-protein.   

Virussen har udviklet sit spike-protein som reaktion på injektionerne. Derfor har de kunstige injektionsinducerede antistoffer mindre bindingskapacitet for den nuværende omicron-variants spike-protein. Det betyder, at de kunstige antistoffer mister en af deres toksiske virkninger, nemlig at de binder sig til virussets spikeproteiner, så de ikke kan blive angrebet af det medfødte immunsystem. Det betyder, at den udviklede omicron-variant undgår de kunstige antistoffer, og det giver det medfødte immunsystem mulighed for at gøre sit arbejde igen og ødelægge omicron-varianten. Dr. Alexander advarer især mod at tage eventuelle nye såkaldte "vacciner", som Big Pharma måtte presse næste gang mod omicron- eller andre varianter, der opstår. Sådanne indsprøjtninger ville endnu en gang forstyrre det medfødte immunsystems vitale funktion.

COVID-data fra uge 10 i Storbritannien, frem til 6. marts, viser fortsat negativ effekt, med > 18 år med højere infektion; sammenlignet med uge 9; nøglen er den stærke rolle, som INNATE immunsystemet spiller

Af Dr. Paul Alexander, PHD
Dr. Paul Alexander, ph.d.

Vi ser igen den negative effekt og den rolle, som oprindelig antigen synd (jeg kalder det "dødelig" antigen synd) og AMVE/ADE (antibody mediated viral enhancement) spiller.

Hovedresultat: Vaccinerede personer og især for den tredje boostersprøjte udgør ca. 90% af ER og dødsfald i forhold til uvaccinerede personer. Hvis du bliver vaccineret, kan du ikke kun blive smittet, men øger også risikoen for alvorlige følger (hospitalsindlæggelse og død).

Links til at følge og støtte Dr. Paul Alexander:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk