Justitshistorie: Mussolini

Running Out Of People To Call 'White Supremacist ...
Justin Trudeau

Mens vi har udstået de kavide forbrydelser mod menneskeheden, er der opstået nogle meget mørke politiske figurer. Det er de nye diktatorer, folkets fjender, fjender af menneskerettigheder og frihed.

Kriminalitet Minister Trudeau er blevet kendt i hele verden som en krænker af menneskerettighederne: han er   dekadent for skatteydernes penge, ude af kontakt, teknisk set ukvalificeret , og korrupte. Han har foragt for menneskerettighederne og de højeste love.

Der findes lignende WEF's marionetter i regeringer rundt om i verden, som også arbejder for at ødelægge og undertvinge de lande, de har fået tildelt.. I Canada ser vi, hvordan kirkelige præster bliver spærret inde for at udføre deres hellige pligter f.eks. at give mad til og hjælpe hjemløse. Hellige og etiske læger og videnskabsmænd forfølges for at have modsat sig eugenik, sterilisering og økonomisk og politisk slaveri. Vi lever i en tidsalder med biologisk apartheid. Folk udstødes fra samfundet og nægtes deres grundlæggende rettigheder, som f.eks. retten til at arbejde, forsamles, bevæge sig frit, vise deres ansigt, sige deres mening eller forhindre regeringsagenter i at injicere deres børn med giftige, misvisende stoffer.  

Vi ser uskyldige mennesker blive vildledt, undertrykt og misbrugt, mens de mest modige blandt dem er specifikt målrettet mod moderne undertrykkende diktatorer.

I mellemtiden synes de mest onde ledere i de samvittige forbrydelser mod menneskeheden ofte at leve deres dekadente liv og synes at undgå at få konsekvenser for deres onde gerninger. I Canada, på trods af tusindvis af straffesager mod Crime Minister Trudeau, en lang liste over forseelser og hans metaforiske miksturering på den Det canadiske charter om Rights og frihedsrettigheder; vi ser ham stadig tilsyneladende være fri og udøve magt i vores føderale regering. Han lever dekadent på skatteydernes regning, mens økonomien kører i en spiral, folk bliver forgiftet med magt, og de uinficerede får deres levebrød stjålet.

Martin Luther King

Det er frustrerende. Vi har et naturligt ønske om at leve i en retfærdig verden. Som Martin Luther King lærte, kræver et kærligt samfund retfærdighed.

"Magt uden kærlighed er hensynsløs og misbrugende, og kærlighed uden magt er sentimental og anæmisk. Magt er i bedste fald kærlighed, der gennemfører retfærdighedens krav, og retfærdighed er i bedste fald magt, der retter op på alt, hvad der står i vejen for kærligheden." - Martin Luther King Jr.

Det er på denne baggrund, at jeg tænker over store begivenheder med retfærdighed i vores historie. Tider, hvor de mest onde og misbrugende overherrer blev stillet for retten. Det varmer det undertrykte hjerte at tænke på retfærdighed. Retfærdighed er vejen til frihed. Retfærdighed er kuren mod ondskab.

Det rumænske folks oprør og befrielse fra Nicolae Ceausescu i 1989 giver os håb, og det samme gør omstyrtelsen af Benito Mussolini, den italienske diktator fra 1922 til 1943.

Jeg har i mange måneder tænkt på at skrive til dig om Mussolini. Imidlertid har tidsplanen for bekæmpelsen af de kovide forbrydelser været meget intens på mange fronter, og jeg har aldrig fundet tid til at færdiggøre dette arbejde.

Mussolini ved magten
Slut med Mussolini

Jeg var meget glad for i dag at finde ud af, at min veninde Chanda Vikash fra GAIA, Global Academy of Indigenous Activism i Indien, har været inspireret af dette emne og har skrevet en fremragende artikel om Mussolini, der taler til vores tid, vores råb om retfærdighed og kampen mod moderne diktatorer med en fælles dagsorden som Trudeau.

Tak til Chanda for at have lavet denne kortfattede og indsigtsfulde historiske artikel og for at have delt den med os.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk