Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Covid "Vaccine"-tragedie i Indien

Statistikkerne over dødsfald og skader som følge af de tvungne covidinjektioner er svimlende. Alligevel er hver enkelt tragedie i disse statistikker et dyrebart liv, der er gået tabt, en familie, der sørger, et hul i en elskers hjerte.

Her fortæller en far historien om sin datters død som følge af tvangsindsprøjtning og vanrøgt.

Karunya var 20 år gammel, da hun blev dræbt ved en indsprøjtning. Denne sunde og intelligente unge kvinde døde tre uger efter at have fået den første Astrazenica Covishield-injektion. Vores ven Chanda mødte den efterladte familie i Coimbatore - hendes mor Suzini, hendes far Venugopalan Govindan Govindan og hendes lillebror Kartik. Hun var ikke kun familiens kvikke og livlige livligste leder, carnatisk sangerinde, veena- og tablaspiller, hun var også en kritisk tænker. Den sidste bog, hun havde læst, var "1984", som hendes mor viste mig passager, som hun havde understreget.

Her er et interview af Chanda Vikash fra GAIA med sin far i Coimbatore i januar tidligere på året.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk