Dr. Yuval Noah Harari | "Hackable Animals"

"Mennesker er nu dyr, der kan hackes" - Dr. Yuval Noah Harari, toprådgiver for Klaus Schwab

Mød Dr. Yuval Noah Harari. Du kender ham måske ikke, men han har i øjeblikket stor indflydelse på dit og mit liv. Han taler roligt, men siger nogle meget usædvanlige ting.

Hans tanker og planer er baseret på ekstrem højteknologisk interfacing af computer AI med vores kroppe og sind; hans tale er meget akademisk i sin karakter; men for mig er der i hans intentioner meget specielle åndelige og mytologiske arketyper. Yuval Noah Harari's websted (www.ynharari.com) beskriver ham som en israelsk offentlig intellektuel, historiker og professor ved det historiske fakultet på Det Hebraiske Universitet i Jerusalem. Han er en troende transhumanist og en af de vigtigste rådgivere for Klaus Schwab.

WEF og WHO har skabt en alliance mod krisen

Klaus Schwab og den WEF er allierede og forbundne med Tedros Adhanom Ghebreyesus og WHO.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) står i spidsen for den medicinske side af COVID-19-pandemien, og World Economic Forum (WEF) står i spidsen for udformningen af, hvordan vores samfund skal se ud i tiden efter COVID-19-pandemien. 

Nogle vil måske sige, at WHO forvalter "Covid-pandemien", mens WEF udnytter den til at gennemføre Schwabs "Great Reset".

Schwab udtalte: "Pandemien repræsenterer en sjælden, men snæver mulighed for at reflektere, gentænke og nulstille vores verden".

Klaus Schwab og WEF har særlige forbindelser og stor indflydelse på regeringer rundt om i verden, især i Canada.

Dr. Yuval Noah Harari, som er Klaus Schwabs øverste rådgiver, har således stor indflydelse på regeringspolitikker rundt om i verden, herunder Canada. Han er et centralt intellekt i styringen af den version af fremtiden, som i øjeblikket rulles ud og pålægges os af dem, der ofte omtales som "den globale elite eller Davos-eliten".

Hvem er Davos-eliten?

Davos blev oprettet i 1971 i Genève (Schweiz) som en "uafhængig, upartisk og ikke bundet til særinteresser" non-profit organisation. Grundlæggeren er Klaus M. Schwab, professor ved universitetet i Genève, som oprindeligt inviterede 444 ledere fra europæiske virksomheder til et møde om virksomhedsledelse i kongrescentret i Davos. Siden da har Davos været det uformelle navn på den årlige firedageskonference, der afholdes af World Economic Forum i Davos-Klosters i Schweiz.

Her kan du få adgang til den fortrolige liste over alle, der deltager i World Economic Forum 2020 i Davos. Venstre knap for at downloade PDF-listen som PDF-dokument. Højre knap for at søge i databasen efter navn, job, titel eller land.

Nu til hovedbegivenheden:

Dr. Yuval Noah Harari er helt klart i hjertet af visionen og strategien for den globale "Davos-elite", WEF, WHO og de nuværende ledere af de fleste regeringer i verden. At høre og se, hvad de mener, giver hver enkelt af os mulighed for med fuldt samtykke at beslutte, om vi kan lide deres visioner og planer for vores fremtid, eller om vi vil skabe noget helt andet end det, som f.eks.  Dr. Shivas vision, f.eks. at "vi er det virkelige folks genopståen".

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk

Klaus Schwab

Klaus Martin Schwab er en tysk ingeniør og økonom. I 1971 grundlagde han det, der senere skulle blive den Verdensøkonomisk Forum, hvor han i øjeblikket er bestyrelsesformand. WEF og Klaus Schwab lancerede initiativet Great Reset i juni 2020. I forhold til covid-19 og denne "Stor nulstilling" Schwab erklærede: "Pandemien repræsenterer en sjælden, men snæver mulighed for at reflektere, gentænke og nulstille vores verden", sagde Schwab.