Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Vandana Shiva | Vi er splittet, vi er regeret. Forbind for at overvinde

Dr. Vandana Shiva - Planen fra 1% om at gøre dig UDFÆRDIG gennem opdeling og styring

Dr. Vandana Shiva

Jeg var velsignet med at have en samtale med Joseph Roberts fra Common Ground. Joseph er velbelæst og velformuleret. Han overvejer tvungen nanoteknologi og genmodificerende injektioner og andre perversioner af livet. Joseph citerede Dr. Vandana Shiva, da han sagde: "Vi er genopståelsen af det virkelige".

Det virkede på mig som noget ganske dybt, og for første gang undersøgte jeg Dr. Vandana Shiva og begyndte at udforske hendes arbejde. Hun har en ph.d. i kvantefysik, bor i sit hjemland Indien og er en global leder inden for miljømæssig sundhed. Klik her for at læse mere om Dr. Vandana.

Jeg vil gerne dele en ti minutters præsentation fra Dr. Shiva. Hendes kulturelle indflydelse, dybe viden om kvantefysik og dyb respekt for naturen bringer hendes budskab ud over viden og ind i visdom.

Dr. Shiva deler sin indsigt i den sande sammenkoblede natur af vores eksistens; de moderne perversioner af big tech; Bill Gates onde hånd i landbruget, og virksomhedernes deregulering af penge, som har forværret den økonomiske uretfærdighed som aldrig før.

Mahatma Gandhi

Det mest interessante er, at Dr. Shiva trækker på Indiens historie fra de sidste to århundreder og fremhæver den britiske kolonis politik om "del og hersk", som ligesom nutidens identitetspolitik bruges til at splitte os, så vi let kan blive regeret og manipuleret. Dr. Shivas visdom fører os nu til den samme løsning, som Mahatma Gandhi nåede frem til i 1940'erne: "the dat nægte at samarbejde med uretfærdige love.”

Vi er forbundet. Lad jer ikke narre og splittes på grund af religion, race, "vaccine"-status, politisk parti eller andet, der distraherer os fra vores enhed og kærligheden mellem os. Nyd det!

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk

Dr. Vandana Shiva

Dr. Vandana Shiva, en verdenskendt miljøtænker, aktivist, feminist, videnskabsfilosof, forfatter og fortaler for videnskabspolitik, er grundlægger af Navdanya Research Foundation for Science, Technology and Ecology (Indien) og formand for Navdanya International. Hun er uddannet fysiker ved University of Punjab og har afsluttet sin ph.d. om "Hidden Variables and Non-locality in Quantum Theory" fra University of Western Ontario, Canada. Senere gik hun over til tværfaglig forskning inden for videnskab, teknologi og miljøpolitik, som hun udførte på Indian Institute of Science og Indian Institute of Management i Bangalore, Indien. I 1982 grundlagde hun Research Foundation for Science, Technology and Ecology (RFSTE), et uafhængigt forskningsinstitut, der beskæftiger sig med de vigtigste økologiske problemer i vor tid, og to år senere Navdanya ("ni frø"), bevægelsen til forsvar for biodiversitet og småbønder. I 2011 grundlagde hun Navdanya International i Italien og er formand for den internationale kommission om fremtiden for fødevarer og landbrug, som hun har stiftet sammen med den daværende præsident for regionen Toscana. Modtager af mange priser, herunder i 1993 Right Livelihood Award, også kendt som den "alternative Nobelpris", og blev i 2001 af AsiaWeek udnævnt til en af de fem vigtigste personer i Asien. Hun er en produktiv forfatter og forfatter til adskillige bøger og sidder i bestyrelsen for International Forum on Globalization og er medlem af forretningsudvalget for World Future Council.