Dr. Mark Trozzi

Forlad WHO. Dette er ikke en tilskuer-sport

Nødvendige foranstaltninger

"Arbejdet er stort, men der er få arbejdere."

Online Covid-19 Workplace Preparedness | PretoriaMange mennesker ved, at den covidiske dagsorden er ond. De forsøger ikke at tage skuddet, gør det bedste ud af deres nuværende situation og er lidt lettede, når den autoritære støvle, der står på deres menneskerettigheder, letter lidt.  

Når nogle af "covid-restriktionerne" bliver lempet, kommer de ud og nyder en lille smagsprøve på livet BC (før covid). De kan måske endda gå ned ad gaden uden mundkurv i ansigtet eller gå ind i en butik uden at skulle bevise, at de har underkastet sig usikre og ineffektive eksperimentelle genetiske indsprøjtninger.More states lift mask mandates and Covid restrictions

Deres kritiske tænkning er intakt. Disse mennesker ved, at Fauci, Gates, Tedros, Schwab, Trudeau, Freeland, Tam og andre er onde. De ved, at disse skurke er dybt engageret i en overlagt og orkestreret forgiftning og slavebinding af os alle. Vi har allerede levet som slaver i to år på grund af en falsk pandemi , falske statistikker og misvisende PCR-tests, der kulminerede med dødbringende tvangsindsprøjtninger. Alt dette blev pålagt af den forbandede WHO.

Disse kloge mennesker ved også, at der er nogle virkelig gode mennesker, som ofrer og risikerer alt personligt for at fortælle sandheden og stoppe dette tyranni. De står imod fjendtligt besatte regeringer og institutioner. De kæmper med alt, hvad de har, for genoprettelsen af vores menneskerettigheder, herunder vores ret til liv.  

De kloge mennesker, der forsøger ikke at tage skuddet, beundrer og er taknemmelige for de tapre sandhedsfortællere og aktivister. De håber og beder til, at deres forkæmpere vil vinde, men deri ligger problemet.

"Arbejdet er stort, men der er få arbejdere."

Vi har brug for, at flere mennesker bliver meget aktive i denne kamp for vores liv.

Alle har alt på spil i denne krig, uanset om man er klar over det eller ej. If den kriminelle covid-virksomhed fuldfører sin dagsorden, går vi ind i en meget mørk tidsalder. De kriminelle coviders planer indebærer, at de fleste af os dør, og at resten bliver modificeret, mikrochippet og gjort til slaver. Det er derfor, at de mest bevidste videnskabsmænd, læger, advokater, journalister, aktivister og andre kæmper med så stor iver. Vi ved, at alt står på spil. Ingen af os kan bevare noget som helst, herunder vores grundlæggende menneskerettigheder, hvis vi ikke får vendt udviklingen.

En lille procentdel af de mennesker, der forstår den onde dagsorden, kæmper som om vores liv afhænger af den (hvilket de gør), men det er ikke nok. Alle menneskers liv afhænger af dette. Alle fremtidige liv afhænger af dette.

Hvad skal jeg gøre? Hvor skal man begynde? Hvad er den aktuelle handling?

Trump says World Health Organization 'really blew it' on ...Stop Verdenssundhedsorganisationen!

Verdenssundhedsorganisationen er under den onde Dr. Tedros' styre blevet et våben, der bruges mod os. WHO er i øjeblikket meget aktiv med at fremkalde mere magt over jeres liv og vores nationer. Her er Dr. Rob Verkerks indsigt i WHO's "Pandemic Preparedness Treaty" - en plan om at gøre en ende på ethvert menneskes autoritet over sin egen krop. Hvordan kan vi stoppe WHO? Det første store skridt er at forlade WHO.

På alle niveauer, i kommunikationen med alle myndigheder, med alle politikere og i centrum for alle valg og debatter: Vi skal insistere på at forlade WHO. Det indebærer, at vi skal stoppe al finansiering til denne kriminelle organisation og fjerne WHO fra vores lande.

WHO-direktør Tedros og andre er ekstremt kriminelle. Retfærdigheden bør føre til, at de arresteres eller lovligt skydes. Det første og mest rene skridt til at stoppe dem er, at vi rejser os i alle nationer og insisterer på, at vores land udøver sin suverænitet og forlader WHO. WHO's slyngler vil fremlægge papirarbejde, der hævder, at vi ikke kan gøre det, og som hævder, at de har bred myndighed over vores liv og vores lande, men vi må fortælle dem, at de kan skubbe alle traktater eller kontrakter, som de mener giver dem myndighed over vores nationer og vores liv, til side. Vi erklærer vores suverænitet. Vi afviser deres krav om autoritet.

Handling: Fremme af dette dokument

Her er det vigtigste dokument, der skal studeres og fremmes. Dette dokument og links i det giver en solid forståelse af de aktuelle skridt, som WHO tager for at fuldføre deres kvælertag på menneskeheden: deres såkaldte "Pandemic Preparedness Treaty or Agreement". Vær venlig at dele dette dokument vidt og bredt. Skriv til dine medlemmer af forbunds-, provins- og delstatsregeringer for at oplyse dem om den onde WHO. Kræv en hurtig exit og fuldstændig affinansiering af WHO.

Dette dokument er en del af vores første presserende skridt til at redde os selv, og stoppe WHO.

Vil du vide mere?

Her er Dr. Rob Verkerks indsigt i WHO's "Pandemic Preparedness Treaty", som er en plan om at gøre en ende på alle menneskers autoritet over vores egne kroppe og liv i "sundhedens" navn. https://drtrozzi.org/2022/03/09/the-who-pandemic-treaty-a-backdoor-to-global-governance/

Hvem er WHO-direktør Tedros?

Hvad er hans fortid? Han er ikke engang læge. Hvordan blev han direktør for WHO?

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk