Ekspert Dr Sucharit Bhakdi | Hvorfor indsprøjtninger ikke er gode

Ingen fordele. Alvorlige skader. Infertilitet. Kumulativ fare. Kortfattede og klare forklaringer af topvirolog og immunolog Dr. Sucharit Bhakdi.

Stop injektionerne; arrester gerningsmændene.

Der er intet subtilt ved, hvor ineffektive og farlige de såkaldte "covid-19-vacciner" er. Den løgn og kriminalitet, der er involveret i deres markedsføring, er absolut og alvorlig. Profitmagere og gerningsmænd bag disse tvangsindsprøjtninger bør alle fængsles øjeblikkeligt, og enhver tilladelse til at anvende dem i nødstilfælde skal tilbagekaldes øjeblikkeligt. Dette er nogle af de indsigter, som den imminente virolog og immunolog Dr. Sucharit Bhakti delte i denne kortfattede, ærlige præsentation til World Council for Health den 14. marts 2022.

Dr. Bhakti beskriver de væsentligste mekanismer, der forårsager skade fra covid-injektioner. Han advarer os mod dem i utvetydige vendinger og uden hensyn til de fjender, han har skabt sig blandt de mest onde mennesker i verden: gerningsmændene bag covid-19-forbrydelserne mod menneskeheden.

Dr. Bhakdi beskriver farerne for vores fertilitet og den meget reelle fare for, at disse injektioner kan decimere den menneskelige befolkning. Faren for amning af spædbørn og risikoen for genetisk modificering af vores afkom, før de overhovedet er blevet undfanget, er meget reel.

Han giver også råd til patologer om pålidelig påvisning af covid-injektionsinduceret spike-protein og autoimmune sygdomsprocesser, både på biopsier af levende patienter og på obduktioner. Dette er meget vigtigt; uden en ordentlig vævspræparation ignoreres de meget direkte skader og dødsfald som følge af disse injektioner. Retfærdighed kræver beviser, og i dette tilfælde kræver beviser ordentlige mikroskopiske farveteknikker. Som dr. Ryan Cole har sagt: "Man kan ikke finde det, man ikke leder efter".

Prof. Sucharit Bhakdi har udgivet over tre hundrede artikler inden for virologi, immunologi, bakteriologi og parasitologi. Han har modtaget 11 videnskabelige priser og har modtaget Rheinland-Pfalz' fortjenstorden. Fra 1990 til 2012 var professor Bhakdi chefredaktør for tidsskriftet Medical Microbiology and Immunology.

Dette er en tætpakket præsentation på 30 minutter. Dr. Bhakdi er en så intelligent og rolig person; der skal en alvorlig situation til, før han vælger en så aggressiv holdning mod Big Pharma og deres medløbere til forsvar for os alle.

Tak og velsignelser til Dr Sucharit Bhakdi.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk