La Quinta Columna | "De har mærket jer som dyr"

La Quinta Columna (Den Femte Kolonne) er en gruppe, der har forsket og offentliggjort omfattende om nanoteknologi i tvangsindsprøjtninger og 5G. Her er en to minutters video, hvor de præsenterer et simpelt eksperiment med en smartphone til at teste for radiosignaler fra nanoteknologiske anordninger hos alle os, der blev bedraget og tvunget til de misvisende og farlige indsprøjtninger. Hvis dette er pålideligt, kan det også være et simpelt værktøj til at finde ud af, hvilke personer der, selv om de blev tvunget til injektionerne, var heldige at modtage placebo.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk