Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

La Quinta Columna | "De har mærket jer som dyr"

La Quinta Columna (Den Femte Kolonne) er en gruppe, der har forsket og offentliggjort omfattende om nanoteknologi i tvangsindsprøjtninger og 5G. Her er en to minutters video, hvor de præsenterer et simpelt eksperiment med en smartphone til at teste for radiosignaler fra nanoteknologiske anordninger hos alle os, der blev bedraget og tvunget til de misvisende og farlige indsprøjtninger. Hvis dette er pålideligt, kan det også være et simpelt værktøj til at finde ud af, hvilke personer der, selv om de blev tvunget til injektionerne, var heldige at modtage placebo.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk