Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Dr. Zelenko om Biden, Fauci og Gates

I dette 6 minutters uddrag deler Dr. Zelenko sine tanker om den kommende præsident Joe Biden, herunder hvem der trækker i hans marionet-tråde. Han fortsætter med at diskutere Dr. Anthony Fauci og Bill Gates. Dette uddrag er fra hele interviewet på 1 time og 40 minutter mellem Dr. Zelenko og Jamie Glazov.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk