Dr. Zelenko | Let at forstå og dagsordenfri intelligens

Indsigt i det store billede med rod i detaljeret forskning og viden

Siden lanceringen af covid-19 har der været mange misinformationer og forvirring. WEF og WHO's køddukker fylder luften med løgne og propaganda. Mindre håndlangere forurener autoritetsposter og overvåger en global "Simon-Says"-leg, der reducerer mange til en patetisk tilstand af eftergivenhed over for nonsens.

Dr. Zelenko er derimod en rolig, veluddannet, ærlig, klog og ædel mand. Han er åndeligt bevidst og ansvarlig. Han er en af grundlæggerne af etisk og effektiv behandling af covid-19. Han er ikke en kødpuppe, ikke en løgner, ikke en propagandist og ikke en slave af penge. Jeg er fortsat taknemmelig for Dr. Zelenkos forskning, indsigt og ærlige sprogbrug.

Om Dr. Zelenko, M.D.

Vladimir Zev Zelenko, læge

Dr. Zelenko er uddannet summa cum laude med en B.A.-grad i kemi fra Hofstra University. Efter at have modtaget et akademisk stipendium til at deltage på S.U.N.Y. at Buffalo School of Medicine, fik han sin doktorgrad i maj 2000. Dr. Zelenko afsluttede sit ophold som speciallæge i familiemedicin på South Nassau Communities Hospital i Oceanside, New York, i maj 2004. Siden da har Dr. Zelenko praktiseret som familielæge i Hudson Valley i New York. Han er af sine patienter blevet beskrevet som et familiemedlem for tusindvis af familier og er medicinsk rådgiver for det frivillige ambulancekorps i Kiryas Joel, New York. I marts 2020 var Dr. Zelenkos team et af de første i landet, der med succes behandlede tusindvis af Covid-19-patienter i præhospitale omgivelser. Dr. Zelenko udviklede sin nu berømte "Zelenko-protokol", som har reddet utallige liv verden over, mens han kæmpede mod tilbagevendende og metastatisk sarkom, havde en operation med åbent hjerte og aggressiv kemoterapi. Han har også holdt ud mod ubarmhjertig bagvaskelse af hans karakter fra medierne og trusler mod hans person. Dr. Zelenko er en observant ortodoks jøde, gift og har 8 børn, og han er forfatter til to bøger kaldet Metamorphosis og Essence to Essence.

Efterretninger fra Dr. Zelenko

1. Dr. Zev Zelenko | Tyranner og dødshandlende

Dr. Zev Zelenko om tyranner, dødshandlere og menneskehedens fjender; i denne samtale deltager Castro-Trudeau, Freeland, Gates og Fauci. Se klart det store billede og indsigt i vores vej fremad.

2. Dr. Zelenko om Biden, Fauci og Gates

I dette 6 minutters uddrag deler Dr. Zelenko sine tanker om den kommende præsident Joe Biden, herunder hvem der trækker i hans marionet-tråde. Han fortsætter med at diskutere Dr. Anthony Fauci og Bill Gates. Dette uddrag er fra hele interviewet på 1 time og 40 minutter mellem Dr. Zelenko og Jamie Glazov.

3. Dr. Zev Zelenko afslører den globalistiske transhumanistiske dagsorden

Ovenstående interview i sin helhed: Dr. Zev Zelenko afslører globalisternes transhumanistiske dagsorden. Dette interview er lige under 1 time og 40 minutter langt.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk