5G-fokuseret generalforsamling i WCH blev hacket

Vi må være på rette spor for at få så meget kritik

I går afholdt World Council for Health et offentligt forum med deltagelse af forskellige eksperter om mobilstråling, 5G og deres indvirkning på menneskers og økologiers sundhed.

Vi gav en god indledning til denne begivenhed i Gårsdagens morning indlæg.

Mødet blev afbrudt af et sofistikeret, men perverst computerhack. Det skete tidligt i Dr. Pri Banders power point-præsentation. Hackernes perverse billeder og grusomme scener, herunder bestialske scener, overtog skærmene, og mødet måtte lukkes ned, før det blev genoprettet kortvarigt og delvist.   

På trods af alle de ting, vi har delt, overvejet, diskuteret og afsløret på WCH, er vi aldrig blevet hacket på denne måde før.

Vores kritikere kan have det godt med grusomme og perverse billeder, men de synes at være meget utilpas med et åbent videnskabeligt og akademisk forum, hvor man diskuterer EMF-stråling, 5G eller nanoteknologi til injektion. Hvad har de at skjule? Hvad er de bange for, at det vil blive afsløret?

Selv om dagsordenen for dette ekstraordinære WCH-møde var meget kort, var der alligevel en del drøftelser. Et par interessante ting fremgår heraf. Organisationen 5G virus nyheder fra Tyrkiet afslørede, at Bill Gates og Microsoft også er centrale og kontrollerende aktører i den globale 5G-udrulning. Hvorfor er de samme mennesker, der finansierede forskning i "funktionsforøgelse" og udrullede den koidiske dagsorden, virus og injektioner, også dybt investeret i den samtidige udrulning af 5G?  

Inden Dr. Bandera blev afbrudt, fortalte hun også, at de nuværende EMF-niveauer på Jorden er 10 gange 18 gange højere end de naturlige niveauer (dvs. 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000).

Lad os ikke lade os afskrække af de store teknologiers hacking af WCH 5G-arrangementet. Lad det snarere inspirere os til at undersøge yderligere og kaste mere lys over disse emner: EMF, 5G og uoplyst nanoteknologi i tvungne covidinjektioner.

Hvis du ikke har kigget på gårsdagens indlæg venligst gøre det. Det er en god indgang til emnet EMF-stråling og 5G.

Vi vil øge vores sikkerhed på WCH mod cyberangreb og omlægge gårsdagens vigtige foredragsholdere, herunder Dr. Pri Bandera og Arthur Firstenberg, til en ny tid.

 

Her beskriver Yuval Noah Harari, Klaus Schwab's ledende rådgiver, hvordan teknologien nu er sådan, at en dystopisk overvågningsstat er "nu mulig".

La Quinta Columna (Den Femte Kolonne) er en gruppe, der har forsket og offentliggjort omfattende om nanoteknologi i tvangsindsprøjtninger og 5G. Her er en to minutters video, hvor de præsenterer et simpelt eksperiment med en smartphone til at teste for radiosignaler fra nanoteknologiske anordninger hos alle os, der blev bedraget og tvunget til de misvisende og farlige indsprøjtninger. Hvis dette er pålideligt, kan det også være et simpelt værktøj til at finde ud af, hvilke personer der, selv om de blev tvunget til injektionerne, var heldige at modtage placebo.

Til sidst er her nogle hurtige tips til at begynde at reducere din eksponering for farlig EMF-stråling:

 1. aldrig købe eller bruge 5G-enheder
 2. undgå "intelligente" apparater, "intelligente" tv'er og andre såkaldte "intelligente" enheder.
 3. indstille din smartphone til at begrænse sig til 3G-netværk
 4. Hold din mobiltelefon i flytilstand så meget som muligt, især når den er i din lomme. Der er ingen stråling fra en mobiltelefon, når den er i flytilstand.
 5. fjerne WiFi fra dit hjem ved at skifte til et kablet routersystem med Ethernet-kabler.
 6. Hvis du bruger en WiFi-router, skal du slukke den, når den ikke er i brug. Især når du sover. Selv hvis du bruger internettet fem timer om dagen, kan routeren være trukket ud af stikket eller slukket de øvrige 19 timer om dagen. 
 7. Undgå at holde mobiltelefonen mod hovedet for at tale, men læg den hellere på en overflade og brug højttaler eller hovedtelefoner.
 8. Du skal holde en vis afstand mellem dit kød og apparatet. Dosis af mikrobølgestråling fra mobiltelefoner reduceres dramatisk ved at have lidt afstand. 
 9. Vær opmærksom på, at mobiltelefoner udsender den stærkeste stråling, når de søger efter signal, når de starter et opkald, og når de befinder sig i et område med svagt signal.
 10. Find muligheder for at opholde dig i naturlige områder væk fra mobilstråling, og hjælp med at reducere indtrængningen af mobiltelefoner, WiFi og især 5G i vores verden, herunder i hjemmet, i skoler og på din arbejdsplads.
 11. bidrage til at stoppe 5G.
Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk