Dr Sucharit Bhakdi | Intense nyt materiale

Den såkaldte "vaccine" har "ingen fordele overhovedet... men har evnen til at dræbe dig på over en million måder... Det ser ud til at være overlagt"

Det ser overlagt ud

I en kortfattet ny video forklarer Dr. Bhakdi, at de såkaldte "vacciner" er "midler, der ikke har nogen som helst fordele... men som har kapacitet til at dræbe dig på over en million måder... Det ser ud til at være overlagt."

Dr Sucharit Bhakdi er live på WCH's generalforsamling

Du er inviteret til at deltage i Dr Bhakdi live i dag, Ma14. marts kl. 14.00 EST (Toronto), med os på generalforsamlingen i World Council for Health.

Omfattende og gratis ressourcer hos World Council for Health

Udnyt venligst de omfattende samlinger af gratis ressourcer hos World Council for Health Disse omfatter: korrekt, sikker og effektiv behandling af covid; vejledning i at overleve og komme sig efter tvangsindsprøjtninger og tvangsindsprøjtninger (Ressource 1, Ressource 2); optimering af dit immunforsvar; forståelse af udskillelse af spike-proteinrøde advarsler; vigtige redskaber til at hjælpe os med at genoprette menneskerettigheder og frihed; og så meget mere.

Vær venlig at overveje at hjælpe med at støtte Verdensrådet for Sundhed

Ud over beviserne

I denne ti minutters præsentation går Dr. Bhakdi ud over beviserne for forbrydelsen og hjælper med at lede den nødvendige lovlige jagt på og retsforfølgelse af de globale rovdyr, der står bag de kriminelle covide forbrydelser.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk