Tamara Lich er ude af fængslet, men ikke fri

Tamara Lich opdatering

Den canadiske menneskerettighedsaktivist er blevet fysisk frigjort og løsladt fra fængslet, men Trudeaus lange ben og støvler fortsætter med at trampe på hendes rettigheder.

Tamara Lich, co-organizer of Ottawa protests, released on ...
Tamara Lich

I tæt forlængelse af vores Indlæg af 7. marts om en af Trudeaus politiske fanger Tamara Lichmodtog vi nyheden om, at hun er blevet løsladt fra fængslet, men med alvorlige begrænsninger af hendes rettigheder og frihedsrettigheder i henhold til chartret.

Her er nogle af hendes "kautionsbetingelser": hun er beordret til at forlade Ottawa inden for 24 timer, forlade Ontario inden for 72 timer, melde sig til politiet, bo som anvist, ikke have kontakt med "medanklagede" (andre fredelige menneskerettighedsaktivister), ingen sociale medier, ingen protesterende covid, *sikkerhed for at overvåge enheder[1]*, at møde op i retten og ikke at møde op i Ontario undtagen til retsmøder og møder med advokater.

Kort sagt: Tamara Lich stod for alle vores menneskerettigheder i henhold til den Charter for Rights og frihedsrettigheder. Kriminel minister Trudeau og hans regime orkestrerede en voldelig nedkæmpelse af de fredelige protester, beslaglagde folks bankkonti, stjal millioner af dollars fra donationer til støtte for menneskerettighederne, arresterede mange mennesker, herunder Tamara, og iværksatte en omfattende kampagne for at forfølge alle, der var involveret i eller støttede de fredelige lovlige protester. Tamara blev spærret inde i mere end to uger, ført rundt i fodlænker, og nu er hun løsladt mod kaution på betingelser, der nægter hende næsten alle menneskerettigheder (eller "chartrets rettigheder og frihedsrettigheder"), herunder bevægelsesfrihed, ytringsfrihed, foreningsfrihed, forsamlingsfrihed og frihed til fredelige protester.

Vi bør ikke sluge disse venner. Den canadiske menneskerettighedsforkæmper Tamara Lich blev spærret inde i ugevis og lænket, og nu er hun "løsladt", men med alvorlige begrænsninger af sine umistelige, af Gud givne rettigheder. I mellemtiden fortsætter Trudeau, Freeland og resten af den canadiske føderalt indlejrede division af fjendtlige udenlandske aktører, herunder WEF og WHO, ufortrødent og ustraffet. De er fortsat engageret i den covidiske dagsorden, tvungne farlige injektioner og andre forræderiske handlinger og forbrydelser mod menneskeheden.

Tamara og Canadas frihedskonvoj fortsætter med at inspirere verden

Vi er meget glade for, at Tamara er blevet genforenet med sin familie. Vi sender vores tak og bønner. Hendes aktivisme har inspireret verden, og mange bærer nu faklen, som hun var med til at tænde.

*[1] Kautionsselskabet kan kræve, at man bærer en GPS-ankelovervågningsanordning som en betingelse for frigivelse af kautionskautionen. De fleste kautionsselskaber kræver yderligere sikkerhed i form af en GPS-overvågningsanordning før godkendelse af større kautionsbeløb.*

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk