Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Et brev fra Dr. Tess Lawrie til Dr. Hill - en fantastisk kortfilm

Dr. Andrew Hill forrådte det hold, der for længe siden ville have reddet millioner af liv og stoppet "pandemien".

Kan du huske vores nyhedsbrev af 14. december 2021 med titlen Dr. Andrew Hill. $40 millioner. 504.000 mennesker dør?

"I oktober 2020 fik Dr. Andrew Hill til opgave at rapportere til Verdenssundhedsorganisationen om de snesevis af nye undersøgelser fra hele verden, der tyder på, at Ivermectin kan være en utrolig sikker og effektiv behandling af COVID-19.

Men den 18. januar 2021 offentliggjorde Dr. Hill sine resultater på en pre-print server. Hans metoder manglede stringens, undersøgelsen var af lav kvalitet, og de ekstremt positive resultater om ivermectin blev modsagt af konklusionen. Til sidst rådede Dr. Hill om, at "Ivermectin bør valideres i større passende kontrollerede randomiserede forsøg, før resultaterne er tilstrækkelige til at blive gennemgået af de regulerende myndigheder".

Den forsker, der søgte en global anbefaling om ivermectin, havde i stedet anbefalet at afvise det. Hvad var hans begrundelse for at gøre dette? Var hans konklusioner berettigede? Eller var det eksterne kræfter, der påvirkede hans kovending?

Et år efter fortæller denne film præcis, hvad der skete, set fra en person, der oplevede det på nærmeste hold, nemlig Dr. Tess Lawrie. Videoen indeholder også bidrag fra Dr. Pierre Kory og Dr. Paul Marik, som arbejdede tæt sammen med Dr. Hill i samme periode." fra Oracle Film.

Et brev til Dr. Andrew Hill fra Dr. Tess Lawrie / Oracle Films

Beviserne er overvældende og bliver ved med at hobe sig op

  1. Ivermectin er et billigt og sikkert lægemiddel. Det virker godt mod covid. Det alene reducerer dødeligheden med 85%.
  2. Covid-"pandemien" var en undskyldning for en global undtagelsestilstand, som var en undskyldning for: et globalt diktatur; indespærringer og andre menneskerettighedskrænkelser; og tilladelsen til de tvungne "eksperimentelle" covid-injektioner, som har dræbt millioner af mennesker (indtil videre), såret mange flere og givet rekordstore fortjenester til de morderiske kriminelle, der står bag svindlen, herunder Bill Gates, som har tjent mere end 200 milliarder dollars.
  3. Hvis der fandtes en sikker behandling af covid, ville det være slut med "pandemien", "undtagelsestilstanden", indespærringerne, den asociale afstandtagen, de tvungne ansigtstumper og alt det andet. En sikker og effektiv behandling ville også gøre en ende på de tvungne "vacciner" mod covid med deres massive profitter og den hidtil usete injektionsdødning.
  4. Vi har siden 2020 vidst, at ivermectin er en sikker, overkommelig og meget effektiv behandling af kovider. "Pandemien" burde være ophørt på det tidspunkt, døden burde være ophørt på det tidspunkt, og de dødbringende "eksperimentelle" tvangsindsprøjtninger burde aldrig være blevet iværksat. Det er derfor, at Gates, Tedros, Fauci og alle deres kødmarionetter i regeringer, medicinske godkendelsesorganer og dinosaurmedier har arbejdet så hårdt på at lyve om ivermectin.
  5. Det er også derfor, at sandhedsfortællende læger i Canada og i hele verden, herunder jeg selv, er blevet mål for disse kriminelle. Fordi vi ikke vil underkaste os; vi vil ikke tilslutte os løgnene; vi vil fortælle sandheden; vi vil forsvare menneskeheden.

Jeg er yderst taknemmelig og beæret over at være blandt sandhedsfortællerne, uanset den systematiske institutionelle forfølgelse og de episke økonomiske tab. Når det drejer sig om covid, har mange forskere og læger valgt den brede og skæve vej, mens kun få har valgt den lige og smalle vej.

En af de læger, som jeg beundrer mest i verden, er Dr. Tess Lawrie. Jeg er meget beæret over at tjene sammen med hende som medlem af styringsudvalget i World Council for Health. Hun er omhyggelig i intellekt og dyd. Hun er absolut en af de hårdest arbejdende eksperter i verden, som er engageret i at redde liv og genoprette menneskerettighederne. Tag venligst et øjeblik til at bede eller meditere for hendes helbred, styrke, lykke og succes med missionen.

Dr. Andrew Hill er en helt anden historie; en tragisk og mørk historie. Efter min mening er han en videnskabsmand, der solgte sin sjæl. Millioner af mennesker er døde, og vores verden er stadig i ruiner, til dels fordi Hill bøjede sig for Bill Gates, forhindrede ivermectin og fortsatte med at dræbe og misbruge menneskeheden... For penge, naturligvis.

I de kommende dage vil vi præsentere to nye undersøgelser, der endnu en gang viser ivermectins gode egenskaber til behandling og forebyggelse af covid, samt hvor dårligt remdesivir klarer sig i sammenligning hermed. Vi vil også foreslå, hvem man kan sagsøge og hjælpe med at rejse en straffesag mod for sine personlige lidelser eller tabet af kære på grund af covid uden ivermectin eller på grund af tvangsindsprøjtningerne.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk