Tamara Lich er nu en fange i det fæle Trudeau-regime. Hvorfor?

Minister Trudeau er stadig ikke blevet arresteret, men den fredelige demonstrant Tamara Lich er fortsat fængslet og har mødt op i retten i benlænker for at blive nægtet kaution.

Hvad er der sket med en af vores helte fra Canadian Truckers Freedom Convoy, menneskerettighedsaktivisten Tamara Lich? Hun helligede sig selv den største og mest fredelige protest i Canadas historie.   

Brian Peckford (Right) & Tamara Lich (Left)
Brian Peckford (til højre) og Tamara Lich (til venstre)

Husk venligst Tamara Lich holdt en pressekonference sammen med den sidste nulevende forfatter af det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder, den meget ærede Brian Peckford.

Mens Tamara og Peckford forsvarede vores charter om rettigheder og frihedsrettigheder, var Trudeau og hans herre, Klaus Schwab, i gang med at miksturere metaforisk på dette hellige canadiske dokument; Trudeau påberåbte sig nødloven, og fandt nogle bøller, der var villige til at iføre sig politiuniformer, overfald på fredelig lovlig protesters, hindrer vores lovlige ret til at forsamle os og protestere og arresterer mange uskyldige, herunder Tamara Lich.

Tamara Lich er anholdt

I Canada får selv mordere og narkohandlere normalt kaution og kan løslades, indtil de får deres retssag.

Men Tamara Lich, der er anklaget for "hærværk", er stadig fængslet i mere end to uger efter sin anholdelse. Hun har været i retten to gange for at søge om kaution. Ved en af disse lejligheder blev hun ført ind i retten med lænkede ben! Fanger i fodlænker ses næsten aldrig i Canada, selv ikke når det drejer sig om voldsforbrydere.

Hvor pervers er Canada i øjeblikket?

Vi har en siddende kriminalminister, der er en serie af kvinder, der har båret sort ansigt flere gange, end han kan huske, og som har blandet sig i den strafferetlige efterforskning af SNC Lavalin for en lang række forbrydelser, herunder bestikkelse og prostitution af unge kvinder til en udenlandsk diktator. Hans korte ophold som privatskolelærer berettiger til efterforskning, og senest Trudeau fremmede had på tv mod alle, der afviste dødsskuddet. Tusindvis af canadiere har indgivet straffesager mod Trudeau, men der er ikke sket noget med ham.

Det ser nu ud til, at der ikke er nogen ægte retsstat i Canada; domstolene og politiet er blevet redskaber for denne kriminalitetsminister til at diktere og misbruge. Er dette en fejlslagen stat?

I mellemtiden bliver en lovlydig kvinde, som stod side om side med forfatteren af det canadiske charter om rettigheder og friheder og engagerede sig i Canadas største og mest fredelige protest til forsvar for menneskerettighederne, slæbt ind i retssale i lænker og nægtet kaution.

Hvis domstolene, anklagerne og politiet ikke vil rette op på denne grove uretfærdighed, så kræver den nuværende menneskerettighedskrise kombineret med de grove forbrydelser mod menneskeheden og forræderi, at militæret overtager kontrollen og bringer retsstaten tilbage til vores land. Hvis det ikke lykkes, er vi tilbage med essensen af selvforsvar, naturretten og håbet om, at en regering et eller andet sted tager seriøse skridt mod den globale kriminelle klike, herunder dens canadiske agenter.

Vores rettigheder er ukrænkelige. Vi beder for fred og retsstatsprincippet; vi opfordrer vores politi, retsvæsen og militær til at opfylde jeres ed, forsvare folket og opretholde vores højeste love.

Vi underkaster os ikke. Tamara Lich er en helt og en inspiration.

Dr. Trozzis tale fra frihedskonvojen

Vi vil ikke forlade Tamara Lich

Vi ærer og takker dig, Tamara. Vi vil ikke glemme dig og vil hjælpe med at sikre, at du bliver løsladt. Du har været med til at inspirere folk over hele verden; frihedskonvojen er nu en global bevægelse af mennesker, der står op for vores rettigheder. Her er den canadiske sandhedsfortæller Dr. Paul Alexander PhD på turné med den amerikanske Freedom Truckers Convoy.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk