Dr. Mark Trozzi

Dr. Astrid Stuckelberger | WHO-insider afslører den uhellige treenighed

Gate, Swissmedic og Tedros: Det kriminelle monopol

Dr. Astrid Stuckelberger er ph.d. i folkesundhed og har omfattende erfaring med at arbejde i Verdenssundhedsorganisationen. Før 2013 var hendes arbejde med WHO meget konstruktivt. Det bestod i at uddanne og bistå medlemslande rundt om i verden med at forberede sig på reelle pandemier og sundhedskriser.

I 2013 blev dette vigtige arbejde afbrudt.

I stedet manøvrerede WHO sig ind i en ny position: et diktatur af WHO's generaldirektør og den udspekulerede arm af denne globale monopoltriade: WHO, Bill Gates og Swissmed. Swissmedic er den schweiziske nationale godkendelses- og tilsynsmyndighed for lægemidler og medicinske produkter.

Dr. Struckleberger's vigtige disposition med Reinner Fuelmich og team:

WHO-insider, der er blevet whistleblower, Dr. Struckelberger, afslører, hvordan WHO i etaper har lagt sit papirarbejde i lag for at gøre generaldirektøren (i øjeblikket superskurken Tedros)- en diktator, der kan påtvinge og "sælge" verden de biologiske produkter, som han ønsker: PCR-"tests", såkaldte "covid-vacciner" osv.  

Hun forklarer, hvordan Bill Gates faktisk forsøgte at blive en stemmeberettiget stat i WHO. Det vil sige, at han forsøgte som en mand at få fuld ligeværdig myndighed som et land. Selv om det på overfladen mislykkedes, fandt Gates en bagdørsmåde, og vi finder ud af, at Gates, WHO's diktator Tedros og Swissmedic har indgået en kontrakt sammen.

Tænk på omfanget af korruption og misligholdelse! Eugenikeren Bill Gates tjener mange milliarder på covidinjektioner og PCR-"tests" i en triade af kontrol med WHO-diktator Tedros og den schweiziske myndighed for internationale lægemidler og medicinske produkter. Hvad kan gå galt?

Med næsten 100 lande, der har underskrevet aftaler, har WHO, Gates og Swissmedic et globalt monopol og kontrol over vores kroppe... Det tror de. Vi afviser dette. Disse fyre er kriminelle.

Dr. Struckleberger berører WHO's vrangforestilling om, at de kan ændre ord. I 2009 "omdefinerede" de ordet "pandemi". så enhver kulde kan være tilstrækkelig. Det gav dem mulighed for at aktivere deres nødbeføjelser, når de ville, og diktere verden, ligesom de har gjort i de sidste to år. For nylig har de "omdefineret" begrebet "flokimmunitet", således at den kun opnås ved hjælp af injektioner og ikke naturligt. Vi afviser deres ordspil og giver dem ikke beføjelse til at omdefinere ord.   

For at føje til Tedros', WHO's og deres medskyldiges forbrydelser kommer følgende: WHO havde en subtilt offentliggjort advarsel om, at PCR'erne var fejlbehæftede, men de reklamerede stadig for PCR'erne rundt om i verden. Det er en forbrydelse med en tilståelse.

Gate's har papirer, der giver ham "diplomatisk immunitet". Det omfatter immunitet mod strafferetlig efterforskning og retsforfølgelse. Det afviser vi i folket også. Mere om det nedenfor.

Dr. Astrid Struckelberger & Verdensrådet for Sundhed live mandag 7. februar 2022

Dr. Struckelberger præsenterer live for WCH GA kl. 14.00 i morgen mandag den 7. februar kl. 14.00 EST. Du kan deltage her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Diplomatisk immunitet

Bill Gates "diplomatiske immunitet" kan minde os om denne scene fra Lethal Weapon 2.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk