Ny forskning | Pfizer skud orkestrerer produktionen af DNA

Komplekse mekanismer producerer menneskeligt DNA til viralt spike-protein i humane leverceller. Autoimmun hepatitis forventet.

Denne nye undersøgelse fra Sverige er netop blevet offentliggjort den 25. februar 2022 i tidsskriftet Current Issues in Molecular Biology:    

Intracellulær omvendt transskription af Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA-vaccinen BNT162b2 in vitro i menneskelige leverceller af Markus Aldén, Francisko Olofsson Falla, Daowei Yang, Mohammad Barghouth, Cheng Luan, Magnus Rasmussen og Yang De Marinis.    

I denne undersøgelse blev humane hepatomceller udsat for Pfizers "vaccine". Disse humane hepatomceller er en standardlaboratoriecellekultur fra humane leverkræftceller. De bruges til at studere den menneskelige levercellebiologi i laboratorier.    

Biodistributionsundersøgelser viser, at lipidnanopartikler med viralt mRNA-injektioner (vildledende betegnet som "vacciner") hurtigt optages af leverceller og koncentreres der. 18% af injektionen blev fundet koncentreret i de injicerede museleverceller.   

Den aktuelle undersøgelse, som vi nu diskuterer, viser yderligere virkninger ud over den mRNA, der oversættes af ribosomer for at skabe spikeproteintoksinet. Her er de i korte træk:  

I levercellerne kommer mRNA'et ind i kernen. Der forårsager det en øget ekspression af et gen for LINE1-protein. LINE1 betyder Long Interspersed Nuclear Element 1. Dette resulterer så i dannelsen af LINE1 mRNA, som forlader kernen og oversættes af ribosomer uden for kernen og dermed fremstiller LINE1-proteinet. LINE1-proteinet har en sektion, der kaldes Open Reading Frame. Dette Open Reading Frame-protein adskiller sig fra LINE1-proteinet og rejser tilbage til kernen. Denne Open Reading Frame er et omvendt transkriptaseenzym, hvilket betyder, at det kan skabe DNA, der passer til mRNA. Dette omfatter fremstilling af DNA, der matcher det injicerede patenterede coronavirus-mRNA for det giftige covid spike-protein. Levercellerne har således nu i deres kerner DNA, der koder for mRNA'et, som igen koder for produktionen af det giftige spike-protein.   

Er spikeproteinet DNA permanent inkorporeret i kromosomerne i de menneskelige leverceller? Det ved vi endnu ikke, men det er meget muligt.

Dette er endnu et lag af den hensynsløshed eller åbenlyse vold, som disse injektioner repræsenterer. Det er endnu en grund til straks at standse disse injektioner og arrestere producenterne, promotorer, finansiereiog deres medskyldige.

Selv en forbigående produktion af spike-protein i leveren har forskellige toksiske virkninger, herunder autoimmun hepatitis. Levercellerne har virale spikeproteiner, der kommer ud af dem og på deres overflade. Disse spikeproteiner er mål for de antistoffer, som disse såkaldte "vacciner" fremkalder. Leveren bliver således et mål for ofrenes eget immunsystem. Deraf udtrykket "autoimmun hepatitis".

Hvis det patenterede genetiske design af coronavirus spike-proteinerne faktisk permanent inkorporeres i injektionsofrenes genom (kromosomer) i leveren og sandsynligvis også andre steder, vil det forventede resultat omfatte langvarige autoimmune sygdomme, herunder autoimmun hepatitis. Alvorlig kronisk leversygdom og død er de tragiske slutpunkter i denne proces.    

Diskussionen i undersøgelsen omfatter forskellige andre interessante elementer. Disse omfatter de histologiske ligheder mellem placenta og lever og giver mistanke om lignende nanopartikelkoncentrationer, genetiske ændringer og autoimmune sygdomme i placenta. Desværre føjer vi nu denne mistanke til listen over allerede kendte mekanismer for infertilitet, og død af ufødte spædbørn fra de tvungne og påtvungne covidinjektioner.

Her er den komplette videnskabelige artikel:   https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73/htm

Her er en glimrende artikel om den fra vores venner og respekterede kolleger hos World Freedom Alliance:  https://worldfreedomalliance.org/au/news/intracellular-reverse-transcription-of-pfizer-biontech-covid-19-mrna-vaccine-bnt162b2-in-vitro-in-human-liver-cell-line/

Dr. Been Medical Lectures præsenterer et 20 minutters foredrag med nogle gode visuelle hjælpemidler her:

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk