Dr. Guetzkow | Forræderiske skud er langt mere dødbringende end man troede

Israels undersøgelse af bivirkninger efter boosterundersøgelse afslører bivirkninger, der er hundredvis og tusindvis af gange højere end passive systemer som VAERS har afsløret.

66% af ofre for booster rapporterer om uønskede hændelser

Nylige resultater af en undersøgelse fra det israelske sundhedsministerium viser, at bivirkningerne efter boosterinjektioner er hundredvis og tusindvis af gange værre, end vi troede. Denne undersøgelse med aktiv indberetning adskiller sig fra passive indberetningssystemer som VAERS; den fjerner det alvorlige element af underrapportering, som forekommer i VAERS. Selv om VAERS-dataene om dødsfald og skader ved covidinjektioner fortsat er chokerende, viser det sig, at disse injektioner er endnu værre, end vi troede; meget værre!

66% af ofrene for boosterinjektion rapporterede mindst én bivirkning, og halvdelen af dem havde svært ved at udføre daglige aktiviteter.

Dr. Josh Guetzkow PhD er lektor ved Hebrew University of Jerusalem, som har analyseret og organiseret de israelske undersøgelsesdata. Her er hans kortfattede 22 minutters præsentation på World Council For Health's generalforsamling den 28. februar 2022.

Vi ønskede at give dig denne vigtige nyhed med det samme. Videoen fra WCH's generalforsamling i går er endnu ikke blevet redigeret i sine dele; her er den i sin uredigerede helhed. Dr. Guetzkow's præsentation varer dog 22 minutter fra 45:02 til 1:07:00, med flere minutters spørgsmål i forlængelse heraf.

Flere af Dr. Guetzkow's værker er tilgængelige på Substack https://jackanapes.substack.com/

Tror du, at den israelske sundhedsminister vidste, hvor farlige disse injektioner er?

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk