Det haster | WHO's "pandemitraktat" for at konsolidere mere magt

I morgen den 1. marts 2022 holder WHO's mellemstatslige forhandlingsorgan sit første møde for at fremme en "pandemitraktat" for at konsolidere den diktatoriske globale magt.

Man kan ikke stole på Verdenssundhedsorganisationen

De sidste to år har gjort os opmærksomme på WHO's ondskab. Under det kommunistiske Kinas støttede og ondsindede direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus har WHO stået i centrum for planlægning og udførelse af de brutale forbrydelser mod menneskeheden. Et årti tidligere definerede WHO selv ordet "pandemi" og troede i vildfarelsen, at det gav dem magt til fejlagtigt at erklære en "pandemi" uden reelle parametre, udstede en global undtagelsestilstand og indføre de mange krænkelser af menneskerettighederne, som vi har oplevet rundt om i verden i to år. De har løbende fremmet falske mørke forudsigelser, fremmet en bedragerisk PCR-"test", hindret sikre og effektive behandlinger for covid, som ville have reddet millioner af liv, og fremmet den globale Nürnbergkodeksovertrædelse, der er en tvangsindsprøjtning af masserne med dødbringende cocktails, der fejlagtigt er mærket som "vacciner". Hele vejen igennem har de tjent deres erhvervssponsorer og sikret rekordstore fortjenester fra PCR-tests og de dødbringende covid-"vacciner", mens befolkningen er blevet presset ud i fattigdom og evig skattegæld.

Tedros og WHO lyver og hindrer sikker, effektiv og livreddende behandling af kovid. I juni 2021 vil Den indiske advokatsammenslutning har fremsendt en retslig meddelelse om foragt for retten og forbrydelser mod menneskeheden til generaldirektøren for Verdenssundhedsorganisationen Organisation, Dr. Tedros Adhanom Gebreyesus, og chefforsker ved WHO, Dr. Soumya Swaminathan.

På trods af at Tedros tjener sine Big Pharma-komplicer og promoverer tvangsindsprøjtninger, indrømmer han, at de indsprøjtninger, han har promoveret, "dræber børn".

Tedros udtaler: "Boostere bruges til at dræbe børn"

WHO bør kastreres, ikke styrkes yderligere

På baggrund af det, vi ved, bør WHO kastreres: finansieringen bør ophøre, alle beføjelser og autoriteter bør tilbagekaldes, og Tedros og andre bør arresteres i stor stil. WHO's aktiver bør indefryses og revurderes for at tjene verdens befolkning, ikke for at skade og misbruge den. Lad os arbejde for, at dette bliver det retfærdige resultat hurtigst muligt.

I den nærmeste fremtid skal vi tage fat på WHO's nuværende magtovertagelse.

Her i maj 2021 var Tedros ved at lægge grunden til denne "pandemitraktat", som er et magtgreb:

WHO's og INB's "pandemitraktat"

Flere oplysninger

Hvad kan du gøre?

Vær med til at organisere og udarbejde strategier for at stoppe denne kriminelle organisation og dens medskyldige i vores regeringer i at gennemføre dette næste planlagte skridt til at fremme deres globale diktatur. Vær med til at sprede budskabet, lægge strategier og lade dine politikere vide, at vi ikke vil have noget med dette eller WHO at gøre.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk