Omicron | En gave og advarsel

Omicron er meget mild, men giver stor naturlig immunitet. Det er også et tegn på, at de tvungne injektioner driver udviklingen af SARS C0V2 i farlige retninger.

Omicron gaven

From Data Analytics to Models: Developing New Tools to ...Omicron er generelt den mildeste og mest smitsomme version af Covid-19. Den er let at få, men den har generelt meget milde eller ingen symptomer, og den giver en stor og langvarig naturlig og effektiv immunitet mod SARS C0V2 og alle dens varianter. Det er derfor, at mange eksperter kalder den "en gave" eller "en sikker vaccine".

Ganske vist har en bekymring med omicron været nogle meget sjældne neurologiske virkninger; men disse tilfælde har været undtagelsen i forhold til det store flertal, som beskrives som en meget mild respiratorisk influenza-lignende sygdom. Man skal ikke tøve med at benytte sig af tidlige sikre behandlinger.

De tvungne indsprøjtninger, der fejlagtigt betegnes som "vacciner", er ikke sikker. De har en dødelighed på mindst 3% og 28% forlænget eller permanent skade alene inden for de første 3 måneder.. De er ikke effektiv. De farlige indsprøjtninger skaber ikke immunitet, men snarere skade immunsystemet.

Webber Naturals Vitamin D3 1000IU Soft Gels - 180's ...At lade omicron gå sin gang, og at have den sikre, billige og tidlige behandlingsmuligheder til rådighed, er en sikker og intelligent måde at fremme ægte covid-19 immunitet på, både som enkeltpersoner og samfund.

Klaus Schwab on Reimagining Capitalism to Better Economy ...

Hvis rigtig videnskab kan stå ved roret i stedet for den kriminelle covid-dagsorden, så er omicron en gave, der gør det muligt for os at stoppe alt det vrøvl, lægge sidste hånd på flokimmuniteten og vende tilbage til at leve som normale frie mennesker.

Vi forstår, at den største hindring for denne nuværende fornuftige strategi er de kriminelle infiltrerede i regeringer og institutioner, som har dikteret vanvittige mandater i to år, og som er engageret i profit, magt og død, der udføres i covidens navn. Vi har brug for at få dem ud af vejen, og vi fortsætter med at bede og arbejde for retfærdighed hver dag.

Bill Gates om gaven Omicron

Billionaire Bill Gates applauds 'great minds' in Edinburgh ...Personligt ville jeg ikke stole på Bill Gates med andet end en strop. Alligevel er nogle af de seneste lyde, der kommer ud af hans mund, interessante. Han erkender, at Omicron er en gave til menneskeheden, som er en gave til menneskeheden, som er en af de sidste, selv om denne folkemorderiske psykopat kalder det "trist".

"Desværre er selve virussen - især varianten Omicron - en type vaccine. Det vil sige, at det skaber både B-celle- og T-celleimmunitet. Og det har gjort et bedre stykke arbejde med at komme ud til verdensbefolkningen, end vi har gjort med vacciner."

Desværre?

Omicron advarslen

Will the Covid Vaccines Stop Omicron? Scientists Are ...Omicrons klinisk milde karakter giver faktisk alle, der allerede er gået glip af covid-19, mulighed for at få denne milde variant og opbygge en reel bredspektret coronavirusimmunitet; men omicron er også en advarsel. Den viser en omfattende evolution af dens spike-protein. Det er en udvikling af virussen, som fremmes af de tvungne injektioner. Injektionerne udløser dysfunktionelle antistoffer, som kun er rettet mod spikeproteinet. Dette lægger et evolutionært pres på coronaviruset for at udvikle sit spike-protein, så det kan undgå de unaturlige antistoffer. Dette er "antistofmedieret selektion". De tvungne injektioner stimulerer udviklingen af coronavirus, især udviklingen af dets spike-protein.

I modsætning hertil er den naturlige immunitet rettet mod mange aspekter af coronaviruset; det er meget sværere for coronaviruset at udvikle sig til at undgå den naturlige immunitet. Naturlig immunitet virker mod alle varianter, og den fremmer ikke udviklingen af coronaviruset.   

Hvis folk bliver ved med at lade sig indsprøjte, vil de fortsat være de levende petriskåle, hvor udviklingen af spikeproteinet fremmes. Vi ser allerede nu, som forventet, en stigning i infektioner, virusbelastning, overførsel og dødelighed blandt injektionsofrene. De er de mest sårbare over for de varianter, som de bliver brugt til at dyrke gennem denne injektionsinducerede proces med antistofformet selektion.  

Hvis denne proces fortsættes, og hvis spikeproteinet udvikles yderligere, kan det resultere i en virus med et meget anderledes spikeprotein. Det kan gøre et spike-protein så anderledes, at det bliver dygtigt til at hæfte sig til og inficere menneskelige celler ved hjælp af forskellige celle-receptorer, ikke kun ACE2-receptorerne, hvor coronavirusser normalt hæfter sig til cellerne. Dette ville være et meget anderledes coronavirus. Det ville fortsætte mønstret med at være farligst for injektionsofre, men det kunne i sidste ende udgøre en alvorlig risiko for selv raske, naturlige mennesker.

Så advarslen fra omicron er endnu en god grund til at stoppe de tvungne injektioner. Stop injektionerne og stop med at fremme udviklingen af SARS C0V2's spike-protein.

Her er et interview, der uddybede denne injektionsinducerede coronavirus-udvikling og dens konsekvenser  

Årsager til at stoppe Covid-injektionerne

Anti Slip, GLOW STOP SIGN, Safety Floor Decals

  1. De virker ikke. De stopper ikke infektion eller overførsel.
  2. De skader alvorligt ofrenes immunsystem.
  3. De er drivkraften bag udviklingen af coronaviruset.
  4. De dræber og lemlæster deres ofre.
  5. De giver milliarder af dollars i lommerne på de mest onde mennesker på jorden.
  6. Naturlig immunitet virker, og omicron gør det i øjeblikket nemt at få den.
  7. Sikre, enkle behandlinger til overkommelige priser virker og letter snarere end hindrer udviklingen af naturlig immunitet.

Sammenfattende

Omicron er en gave. Lad det få sin gang, immuniserer og befri verden. Omicron er en advarsel; stop injektionerne, før vi driver denne viruss udvikling ind i ukendt og farligt territorium.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk