Dr. Mark Trozzi

Spike Protein Shedding & toksicitet

Covid-19-injektionsofre producerer internt giftige coronoavirus spike-proteiner. De udskiller også disse toksiner, som kan skade deres kontaktpersoner.

Coronavirus-geninjektioner

Efter injektion af genetisk materiale fra coronavirus modificeres en persons celler således, at de styres af fremmed viralt genetisk materiale til at producere store mængder af modificerede coronavirus spikeproteiner i sig selv. Disse spike-proteiner hævdes at være til gavn ved at udløse kroppen til at producere antistoffer, der er rettet mod spike-proteinerne; på denne måde fremkalder de altså et immunforsvar.

Destruktivt immunforsvar

Antistof-afhængig forstærkning af sygdom

Der er meget alvorlige problemer med dette immunrespons, herunder antistofmedieret selektion, antistofafhængig forstærkning og immunforstyrrelser.

Disse emner ligger uden for rammerne af denne artikel, men kan findes i denne artikel og video: Covid "vacciner"; hvor farlige er de?, og her: Hvordan covidjobs skader immunsystemet og hjælper nye varianter med at udvikle sig.

Giftige spidse proteiner

Spike glykoprotein

For at vende tilbage til de spikeproteiner, som produceres i masse internt efter de genetiske injektioner, er spikeproteinerne i sig selv giftige. De forårsager sygdom. Den unaturlige strøm af spikeproteiner, der produceres af de menneskelige celler og cirkulerer i hele kroppen, er årsag til mange af de uønskede hændelser og dødsfald, der opstår i ugerne og månederne efter injektionen. Overalt i kroppen klæber disse spikeproteiner til ACE2-receptorer, som findes på mange forskellige celler, i mange forskellige væv og i mange forskellige organer. Her har spikeproteinet giftige virkninger. På grund af de mange forskellige væv og organer, der er rige på ACE2-receptorer, kan forgiftning med spikeprotein vise sig som eller forårsage mange forskellige former for sygdom, f.eks. hjerteanfald, slagtilfælde, myokarditis, aborter, udslæt, diabetes, mave-tarmsygdomme og mange flere. Dr. Alexandra Henrion Caude gav en fremragende præsentation til World Council For Health i november 2021 om dette emne om sygdomme forårsaget af spikeproteiner efter covid-19-injektioner.

Post-injektion Detox

Alle, der modtager disse covid-19 eksperimentelle biologiske lægemidler, har mange risici og udfordringer at håndtere. Spikeproteiner er en stor del af de problemer, vi står over for. Det er vigtigt at afgifte. Her er den World Council For Health spike protein afvænning guide. Ærlige videnskabsmænd, læger og andre sundhedseksperter, der arbejder sammen i WCH, opdaterer og forbedrer regelmæssigt denne og andre WCH-retningslinjer.

Afskæring

Når kroppen producerer et stof, herunder i dette tilfælde spikeproteiner, vil dette stof generelt forekomme i varierende mængder i mange væv og væsker fra kroppen. Spikeproteiner udskilles helt sikkert af kroppen hos personer, der har fået en indsprøjtning. se s. 69 i Pfizers eget dokument: http://www.voterig.com/pfizervax.pdf

Sårbarhed i kontaktpersoner for spidse protein

Mange mennesker rapporterer, at de har fået forskellige symptomer efter blot at have været i kontakt med mennesker, der har fået de eksperimentelle genetiske injektioner. Disse rapporter omfatter: børn med næseblod efter at deres forældre er blevet injiceret; kvinder med menstruationsforstyrrelser eller endog alvorlige blødninger i livmoderen efter overgangsalderen, efter at deres partnere er blevet injiceret; ammende spædbørn med tarmblødning efter at deres mødre er blevet injiceret; folk med udslæt efter en sådan kontakt; folk med covid-lignende symptomer efter eksponering og meget mere.

Med hensyn til de udskudte spikeproteineres indvirkning på ikke-injicerede kontakter er der variation i følsomhedsniveauet og de sygdomsprocesser, der påkaldes. F.eks. kan en injiceret mands kone virke fin, mens en anden kan få menstruationsproblemer, blødninger efter overgangsalderen, udslæt eller andre symptomer.

Vurdering af varigheden af afstødning og forsigtighedsforanstaltninger ved kontakt

Forskellige eksperimentelle covid-injektioner anvender forskellige "trojanske hestemetoder" til at få det patenterede modificerede coronavirus-genmateriale ind i de injicerede personceller.

PEGylerede nanopartikler

Pfizer og Moderna bruger PEG-lignende nanopartikler til at få det genetiske materiale af spikeproteinet messenger RNA ind i menneskets celler. For de fleste personer, der får indsprøjtet Pfizer- eller Moderna-mRNA-forsøg, stiger spikeproteinniveauerne i blodet inden for en eller to dage efter indsprøjtningen og forbliver på et påviseligt niveau i ca. fire uger efter indsprøjtningerne. Så for at være forsigtige anbefaler vi, at man er opmærksom og minimerer kontakten med andre i ca. to måneder efter injektionen, især hvis de er kendt for at være eller viser sig at være følsomme, .  

Modificeret adenovirus

I modsætning til Pfizer og Moderna er der andre populære covid-injektioner (Astrazeneca, J and J), som anvender modificerede adenovirus-aber som trojansk hest til at få DNA fra coronavirus-spidsproteinproteinet ind i menneskelige celler. Dette DNA kaprer det menneskelige cellemaskineri og styrer produktionen af modificerede coronavirus spikeproteiner i disse celler. Disse adenovirus-leveringssystemer leverer coronavirus-DNA i stedet for messenger-RNA. Dette medfører forskellige forskelle. Vi har i øjeblikket ikke data for blodets spikeproteinniveauer over tid i blodet efter adnovirus/DNA-injektionerne.

Tilstedeværelse af spike-protein i blodet efter injektion

På trods af at niveauerne af spike-protein er lave i blodstrømmen fire uger efter nanopartikel-mRNA-injektionerne, har vi beviser for, at der fortsat er spike-proteiner til stede i injektionsofres kroppe efter 4 måneder, og selv efter 15 måneder efter injektion. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med betydeligt længere perioder med forsigtighed med hensyn til udskillelse. Dette påvirkes af variationer i fysiologien hos både injektionsofre og deres kontaktpersoners følsomhed over for spikeproteinerne.

Emnet kompliceres yderligere af den berettigede bekymring for, at nogle mennesker reagerer anderledes på gen-"terapien" og måske fortsætter med at producere spikeproteiner længere eller endog på ubestemt tid. Vi håber, at dette er sjældne undtagelser. Dette er i bedste fald et kæmpe uetisk eksperiment, så vi er nødt til at indhente det og lære undervejs, hvordan vi skal håndtere den krise, der er blevet påført os.

Mange roller for Ivermectin

Leading Ivermectin 6mg Tablets Manufacturers, Suppliers in ...Ivermectin binder spikeprotein, så ud over dets rolle i behandlingen af covid, spiller det også en potentielt vigtig rolle i behandlingen af de dårlige virkninger af injektionerne, samt ved at mindske udskillelsen og også behandle sygdomme, som de udskilte spikeproteiner kan fremkalde hos injektionsofres kontaktpersoner.

Resumé

Den nuværende tvungne og tvungne indsprøjtning af størstedelen af befolkningen med disse farlige genetiske eksperimenter er uden fortilfælde. Vi befinder os på ukendt territorium, så det er vigtigt for os at være opmærksomme og være opmærksomme på vores egne observationer. Variationer i mængden og varigheden af spikeproteinudskillelse hos injektionsofre samt variationer i graden af følsomhed over for den giftige virkning af spikeproteinet blandt deres kontaktpersoner vil kræve løbende observation og forsigtighed.  

Benyt dig af de ressourcer, der findes på Verdensrådet for sundhed, herunder WCH Spike Protein Detoxification Guide.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Click image for ticket details
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk