Flere dødsfald, Pfizers bedrageri og Big Pharma kollapser

Finansekspert Eduard Dowds dybtgående indsigt og forudsigelser

"Wall Street er ved at vågne op og opdager, at de er blevet forgiftet, og de er rasende!"

Her er nogle af de vigtigste punkter fra Dowds interview:

Pfizers kliniske forsøg er svindel. Alene det burde stoppe injektionerne med det samme. Denne svindel har forårsaget dødsfald og lemlæstet mennesker. Svindel er en kriminel handling; der er ingen erstatning for det, så de kan flygte, men de kan ikke gemme sig.

VAERS, UK Yellow Card, DOD leak, livsforsikringer og data fra retsmedicinere viser alle en kraftig stigning i dødsraten i alle aldersgrupper, siden tvangsinjektionerne begyndte. Man kan ikke skjule ligene.

Siden tvangsindsprøjtningerne begyndte, er dødsfaldet ifølge livsforsikringer steget med ca. 40% i alle aldre, unge og gamle. Dowd deler andre data fra forsikringer, aktiemarkeder og begravelsesindustrien, der alle viser det samme: flere dødsfald, siden de mærkelige indsprøjtninger begyndte. Sammenlign det med covid, som ikke engang forårsagede et signifikant bump i dødeligheden af alle årsager.  

MSM ignorerer dette, men det gør Wall Street ikke: Moderna-aktierne er faldet med 70%, Pfizer er faldet med 19%.  Dowd forudsagde dette fald for uger siden baseret stort set på livsforsikringsdata, der viser dramatisk øgede dødsrater blandt alle aldersgrupper, siden kraftinjektionen begyndte. Dødeligheden steg ikke i 2020, da de erklærede den falske "pandemi"; de begyndte snarere en dramatisk accelererende opadgående tendens, da injektionerne blev introduceret i 2021. De amerikanske dødsfald accelererede yderligere i august og september, da Biden udrullede tvangsinjektionsmandater. Det ser ud til at være en parabolisk kurve.

Dowd forklarer yderligere, hvordan de djævelske centralbanker er dybt inde i det kriminelle covid-virksomheds orgie-seng. Deres svindel med fiatvaluta, brøkreserveudlån og andre bedrageriske praksisser , skabte og fortsætter med at forværre gældsboblen. Denne boble må uundgåeligt springe, hvilket vil medføre fattigdom og lidelse for os alle. Covid-kriminelle er onde multitaskere; så ud over at dræbe og sterilisere mennesker, skabe en global tyrannisk regering og undertrykke menneskerettighederne, sørger Covid-operationen også for at dække over gældskrisen. De planlægger at give virus (eller de "uvaccinerede") skylden for økonomiens sammenbrud, som de selv har forårsaget, og de vil lade sig udgive som frelsere, mens de gennemfører en "nulstilling", der bringer dem tilbage på toppen, og os længere under deres fødder end nogensinde. De fleste af os betragter den fremtid, som de arbejder på at påtvinge os, i bedste fald som en "slavekoloni", hvilket er helt uacceptabelt.   

Tænk på, at pensionerne ikke kan udbetales. Den sociale kontrakt er blevet brudt, selv om mange mennesker ikke ved det endnu. Hvad er de kriminelles strategi? Dowd foreslår, at før folk finder ud af det, skal de have et system på plads til at kontrollere optøjerne, begrænse vores rejser, kontrollere bankkonti osv. Det er den slags ting, som vi allerede ser blive indført i Canada, Østrig, Australien og i varierende grad rundt om i verden under WEF- og WHO-agenter som Trudeau. De bruger dække af medicinsk tyranni. Som World Doctors Alliance påpegede i 2020: "covid er en sundhedsfaglig undskyldning for et globalt diktatur."  

Med henblik på den nærmeste fremtid bemærker Dowd, at Pfizer og FDA har lavet en sammensværgelse. Her er beviser fra et skjult kamera fra en FDA-chef.

De er fanget; men alle de regulerende myndigheder er korrupte og vil sandsynligvis ikke handle. Korruptionen er dybt forankret i centralbankerne og regeringerne. Dowd forudsiger dog, at den offentlige mening vil vende politikerne mod deres sponsorater. Derefter vil de politiske "rotter" i regeringen vende sig om og "sladre" om deres virksomhedssponsorer. De er i problemer og går i panik. Deres panikslagne træk omfatter Bidens DHS, der for nylig udpegede enhver, der ytrer en tanke, der er i modstrid med deres propaganda for tvangsindsprøjtning, som "indenlandske terrorister". De har ingen steder at flygte hen, så de tredobler deres indsats. 

Dowd fortæller os, at opvågningen accelererer, og at vi vil vinde, men at det vil blive værre, før det bliver bedre. Vær modig nu.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk