Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Trudeau-regimet får mere magt, men folket rejser sig

Intensivt interview af Dr. Paul Alexander. Hvordan Honduras behandlede covid, med Dr. Valerio. Magtsultne Tudeau-regimet. Strejke i hele landet. Yderligere to ekstraordinære journalister ankommer til Ottawa.

Dagens indlæg indeholder:

  1. Et nyt, intenst interview på 7 minutter med Dr. Paul Alexander. Han vil ikke lade sig bringe til tavshed af Canadas covid-kriminelle.
  2. Dr. Valerios 20-minutters præsentation til WCH, der forklarer, hvordan Honduras leverede sikker og effektiv behandling af covid og reddede tusindvis af liv.
  3. Kriminalitetsminister Trudeau presser på for at opretholde sine nye beføjelser til at indføre undtagelsestilstand; "for vores frihed".
  4. Canadas Freedom Truckers opfordrer til en strejke i hele Canada for at fortsætte kampen for at genoprette menneskerettigheder og retsstatsprincippet i vores land.
  5. Will Dove og Cris Vleck fra Strong and Free Canada er netop ankommet til Ottawa for at undersøge stedet for Trudeaus brutale overfald på fredelige demonstranter og hjælpe med at finde vejen fremad.

Dr. Paul Alexander vil ikke lade sig lukke munden på Canadas covidkriminelle

Dr. Paul Alexander med Anita Krishna. Dr. Alexander kan ikke lade sig mobbe og intimidere til tavshed. Her forklarer han utvetydigt: De såkaldte covid "vacciner" har slet ikke fungeret; ingen af regeringens covid diktater har haft nogen fordele, de har kun forårsaget skade; de canadiske læge- og kirurgkollegier er ansvarlige for tusinder af canadieres død ved at blokere for sikre effektive behandlinger og samtidig være medskyldige i tvangsinjektionernes dagsorden; dinosaurmedierne er samvittighedsfulde statslige propagandister, der er dybt involveret i misinformation og drab på canadiere samt i forfølgelsen af læger, der nægter at lade sig mundkurvtrykke og intimidere, men i stedet fortsætter med at afsløre og forklare canadierne de koide sandheder. (7 minutter)

Vi kan Hjælp med at støtte Dr. Alexander her. Han har ofret alt personligt for at redde canadiske liv og for at fortælle sandheden

Hvordan Honduras leverede sikker og effektiv behandling af covid og reddede liv

På generalforsamlingen i World Council for Health den 14. februar præsenterede Dr. Fernando Valerio den livreddende succes i Honduras med sikre, billige og effektive behandlinger. Som Dr. Alexander forklarede ovenfor, døde tusindvis af canadiere unødigt med covid, fordi de samme livreddende behandlinger blev blokeret af de canadiske læge- og kirurgkollegier og deres medskyldige, herunder forbunds- og provinsregeringer. Se, hvad der kunne have været gjort, og hvordan folk ikke behøvede at dø. (20 minutter)

Trudeau forsøger at opretholde sine nye beføjelser til at indføre undtagelsestilstand; "for vores frihed"

På trods af at de fredelige, lovlige demonstranter allerede er blevet slået af politiet, og tusindvis af canadiere er blevet tvunget væk fra vores eget parlament, presser Trudeau stadig på for at fremme og opretholde sine diktatoriske "Emergency Act"-beføjelser. Canada er under undtagelsestilstand, og han har planer om at holde det sådan. (80 sekunder)

Med de samme nedladende toner manipulerede Trudeau den canadiske psyke på en helt anden måde i 2015. Dette var i modsætning til den regering, der gik forud for ham. Læg mærke til det overdrevne falske følelsesmæssige taleindhold, der er typisk for en psykopat. (1 minut)

Freedom Truckers opfordrer til strejke i hele Canada

Freedom Convoy Truckers opfordrer til en canadisk strejke for vognmænd og borgere, indtil Trudeau er fjernet fra embedet, nødloven er ophævet og alle covid-mandater er bragt til ophør. (9 minutter)

Et stærkt og frit Canada-team ankommer til Ottawa

Det stærke og frie canadiske hold bestående af Iron Will Dove og Cris Vleck er netop ankommet til Ottawa. Efter politibrutaliteten er lastbilchaufførerne og demonstranterne flyttet til et andet sted. Will og Chris vil lære mere og levere daglige rapporter og live streaming.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

da_DKDansk