Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Covid løgne og forbrydelser med lægerne Cahill, Ardis og Trozzi

19. februar afsnit af Prof. Dolores Cahill Show med Dr. Trozzi og Dr. Bryan Ardis

Dr. Trozzi sluttede sig til den fremtrædende immunolog og Covid Truth-aktivist Prof. Dolores Cahill, sammen med Texas-lægen Dr. Bryan Ardis, som diskuterede covid-løgne og forbrydelser og Canada.

Professor Dolores Cahill er en dygtig immunolog, opfinder, formand for World Freedom Alliance og en passioneret forkæmper for videnskab, aktivisme og menneskerettigheder. Hun har stået i spidsen for afsløringen af den covidiske sandhed siden lanceringen af den covidiske dagsorden mod alle mennesker rundt om i verden. Dr. Cahills vigtige globale videnskabelige lederskab omfattede bl.a., at hun i begyndelsen af 2020 slog alarm om Antibody Dependent Enhancement; hun afslørede de fatale resultater i forsøgsdyrsundersøgelser af injektioner som dem, der nu påtvinges verdens befolkning.

Som klinisk læge i tredive år forstår jeg, hvor sandt det er, at "vi ser langt ved at stå på skuldrene af giganter". I god medicin er giganterne ofte fremragende medicinske videnskabsfolk som Dr. Paul Alexander, professor Dolores Cahill, Dr. Geert VandenBossche, Dr. Rob Verkerk og Dr. Michael Yeadon for blot at nævne nogle få. Disse videnskabsmænd og andre har været en inspiration og en kilde til viden for os gennem hele plandemien.

Da professor Cahill for nylig inviterede mig til at være gæst i sit radioprogram, greb jeg chancen for at tale med en personlig helt. Jeg håber, at du vil nyde interviewet. Professor Cahill, Dr. Bryan Ardis fra Texas og jeg selv havde en afslappet, men meget ærlig samtale. Vi udforskede vores erfaringer inden for det medicinske og videnskabelige samfund: det er en trist overgang fra kunst og videnskab til kult og gerningssted. Diskussionen fokuserede også på den canadiske situation, lastbilchaufførerne og Trudeau samt på World Council for Health og på jagten på retfærdighed, en afslutning på misbrug og bedrageri og en tilbagevenden til retsstatsprincippet og menneskerettighederne i vores verden.

Det ugentlige live-link til Prof Dolores Cahill Show og det voksende bibliotek af episoder findes her: https://tntradio.live/shows/dolores-cahill-show/ 

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk