Laboratorieanalyse afslører ikke-offentliggjorte ingredienser og sandsynligvis grafen i Pfizer-, Moderna- og AstraZeneca-flasker

Introduktion

World Council For Health-partnere har sikret sig 4 hætteglas med såkaldte "covid-vacciner" og har gennemført de første laboratorieanalyser. Den foreløbige rapport om alle fire hætteglas: 1 Pfizer, 2 Moderna og 1 AstraZeneca, afslørede bestemte ikke-offentliggjorte ingredienser, med stor mistanke om grafen.

Dr. Rob Verkerk PhD grundlægger af www.anhinternational.orgog medformand for WCH Health and Humanities, forelagde i sidste uge interimsrapporten for generalforsamlingen i Verdensrådet for Sundhed. Dr. Verkerk er en klog videnskabsmand, der forklarer dybtgående videnskab i et sprog, som vi alle kan forstå. Han har været en vigtig sandhedsleder, og vi har ofte haft gavn af og henvist til hans arbejde. Dr. Verkerk er også medformand for WCH's udvalg for sundhed og humaniora, som Dr. Trozzi også er medlem af. Her forklarer Dr. Verkerk på kun 13 minutter på fremragende vis videnskaben bag analysen, som anvendte Raman-spektroskopi.

Du kan deltage i det ugentlige generalforsamlingsmøde frit hver mandag kl. 14.00 EST (Toronto tid) her: https://worldcouncilforhealth.org/newsroom/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk