Dr. Mark Trozzi

Trudeaus og Freelands uretfærdige regime har ingen etisk bund

Her er højdepunkterne af deres onde handlinger på den sidste dag.

Trudeau-regimet får mere diktatorisk magt

Ud over påberåbelse af loven om nødsituationer  til at bruge magt mod de fredelige lastbilchauffører og borgernes protester; Trudeau-regimet har nu også Bekendtgørelse om økonomiske nødforanstaltninger. 

Denne grove krænkelse af den gudgivne ret til privat ejendom indebærer indefrysning af konti og forsikringspolicer for alle, der udtrykker en mening, der er i modstrid med Trudeau-regimets diktater og løgne.

Dette kan være dråben, der får bægeret til at flyde over, når det gælder om at få os til at indse, hvilket svindelnummer det nuværende finansielle system, centralbanker og fiatvalutaer er.

Her er Trudeaus hovedmedskyldige Chrystia Freeland, der annoncerer deres planlagte tyveri af folks penge. Du husker måske Freeland fra Dr. David Martins detaljerede undersøgelse, hvorved Freeland er på den globale topliste over "de mennesker, der dræber menneskeheden".

Vicekriminalitetsminister Chrystia Freeland: "Navnene på både enkeltpersoner og enheder samt krypto-tegnebøger er blevet delt af RCMP med finansielle institutioner, og konti er blevet indefrosset, og flere konti vil blive indefrosset."

Fredsleder Tamara Lich anholdt

Mens superskurken Freeland annoncerer denne korrupte regerings institutionelle tyveri af lovlige menneskers aktiver for at gøre modstand eller så meget som at tweete imod den tvungne dødelige covidinjektionskampagne, blev en venlig og etisk kvinde, Tamara Lich, som er en leder i den aktuelle kamp for menneskerettigheder i Canada, arresteret.

Fredelige lastbilchauffører holder modigt stand. Trudeau indhegner parlamentet.

Du husker måske den respekterede Tamara Lich, da hun holdt pressekonference med vores elsket medforfatter af charteret om Rights og frihedsrettigheder i Canada Brian Peckford. De erklærede, at de og vognmændene ville holde stand på trods af den alvorlige risiko for vold, som de står over for fra Trudeau med hans nye øgede diktatoriske beføjelser. Må Gud venligst beskytte dem.

Husk på, at hverken Trudeau eller hans regime har løftet en finger for at række hånden ud til eller have nogen som helst dialog med de mange tusinde borgere, der rejste tværs over landet til denne protest. Han hævdede, at han havde "covid eksponering", gik under jorden, påberåbte sig derefter nødloven, begyndte at arrestere vores uskyldige helte og beslaglægge bankkonti og aktiver hos alle, der var kritiske over for hans regime.

I går kl. 5 om morgenen brugte Trudeau mere gæld fra canadiske skatteydere til at bygge et hegn omkring vores parlament. Det skulle holde de irriterende canadiere ude af hans bygning!

Diktator Trudeau beslaglægger sine kritikeres bankkonti

Den amerikanske kommentator Dan Bongino rådgiver: "Få dine penge ud af de canadiske banker. I lever nu i et diktatur. Dine penge og din ejendom bliver konfiskeret af en diktator og hans diktatoriske lakajer. Det er jeres pligt at gøre modstand"

Her er Ezra Levants 7 minutters analyse af Trudeau-regimets tyveri af deres kritikeres aktiver:

Ottawa Bugseringsselskaber vælger frihed

Respekt til Ottawa Bugseringsfirmaer, der alle nægter at tage imod pengene og slæbe frihedskonvojen væk:

Et budskab fra Dr. Mark Trozzi til vores politi og militær

MT: "Ligesom mange andre gode mennesker arbejder jeg fortsat mange timer hver dag på mange fronter for at hjælpe med at skabe retfærdighed og genoprette menneskerettighederne og retsstatsprincippet i vores land og i verden. Jeg er stadig i chok hver dag over, at dette stadig sker. Husk "to uger til at udjævne kurven"; for to år siden!  

Hvor er essensen af politiet eller militæret i dette land? Hver eneste canadier bør absolut nægte at støtte denne psykopatiske diktator. Med fuldstændig ligegyldighed over for de falske penge, som vi nu ved er et komplet svindelnummer, bør hver eneste canadier stå op imod det, der sker. Jeg opfordrer alle politifolk og militærfolk til at forsvare folket, håndhæve de højeste love (forfatningen og chartret om rettigheder og friheder), holde op med at arrestere vores helte og gå imod de dødbringende kriminelle Trudeau, Freeland og deres medskyldige. Jeg har gjort mit arbejde som videnskabsmand og læge, idet jeg har tilsidesat pengene og ofret alt personligt for at fortælle jer sandheden om svindeldemien, PCR-testene, mundkurvene i ansigtet, de undertrykte sikre behandlinger for covid og de dødelige injektioner, som ikke er vacciner. Gør nu din del. Bevæg dig mod de kriminelle, følg ikke deres ordrer. Deres ed er at opretholde loven. Start her.

Kuren mod covid er retfærdighed."

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk