Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Stærkt budskab fra Dr. Nagase til de canadiske helte i Ottawa

Dybt budskab fra Dr. Nagase

Dr. Nagase erkender de udfordringer og muligheder, som vi står over for, efter at Trudeau-regimet er fjernet; med et retssystem og en regering, der er bygget på løgne. Den intelligente, ærlige, modige og etiske læge deler indsigt fra mange vidensområder, herunder historie, politik, forståelse af de første nationer og de juridiske kneb fra skurkene i vores verden.

Når man overvejer Dr. Nagases råd om at spørge en dommer, om han står under den højeste autoritet, Gud, bedes man henvise til den højeste lov i vores nation. Den første linje i chartret er faktisk: "Canada er grundlagt på principper, der anerkender Guds overhøjhed og retsstatsprincippet."

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk