Canadierne står stærkt, men pas på LRAD-våben

Også: Det er en af de mest betydningsfulde ting, der er sket i verden, og det er en opfordring til senatorer om at tilbagekalde nødloven

Canadierne står sammen

Canadierne står sammen mod Trudeaus psykopatiske folkediktatur. Mange militærfolk og politifolk forstår deres ed over for loven, ikke over for regimet. Her er en opløftende 4 minutters kompilationsvideo:

Canadiere, vores umistelige rettigheder og frihedsrettigheder er fortsat gældende. Trudeau, Freeland og andre af deres medskyldige skal i henhold til loven anholdes og have deres frihedsrettigheder, f.eks. retten til at bevæge sig frit, suspenderet. Klausulen om "rimelige begrænsninger" fra diagrammet gælder for dem, ikke for fredelige demonstranter.

"Det canadiske charter om rettigheder og frihedsrettigheder garanterer de rettigheder og friheder, der er fastsat i det, med forbehold af sådanne rimelige grænser, der er fastsat ved lov, og som kan påvises at være berettigede i et frit og demokratisk samfund, og som skader andre." - punkt 1 fra chartret.

træffe foranstaltninger med henblik på at ophæve beredskabsloven

Tak fordi I fortsat reagerer på opfordringen til at ringe til jeres føderale parlamentsmedlemmer i Ottawa og jeres valgkredse samt til at deltage i underskriftsindsamlingen til senatet. Der skal kun 20 parlamentsmedlemmer til at stille forslag om at ophæve den nødlov, som Trudeau har brugt som våben mod sine kritikere.

Ud over underskriftsindsamlingen til Senatet kan du også kontakte en eller alle 105 canadiske senatorer via telefon eller en anden metode efter eget valg; kun ti af dem er forpligtet til at stille forslag om at tilbagekalde Trudeaus uberettigede og dermed ulovlige magtovertagelse ved hjælp af nødloven.

Her er den kontaktoplysninger til vores 105 senatorer. Må gode senatorer lytte til vores advarsel og deltage i forsvaret af canadierne, menneskerettighederne, vores forfatning og vores mest grundlæggende love.

LRAD-våben og hvordan du beskytter dig selv

Pas på LRAD (Long Range Acoustic Devices), et våben, der bruges mod uskyldige demonstranter af globalistiske tyranner rundt om i verden. De kan også kaldes MIMO-enheder (Maximum Input Maximum Output) og opererer ved forskellige våbenfrekvenser ud over det, som uskyldige mennesker allerede har måttet udstå. Når de anvendes i deres soniske område, bruger de intens lyd til at forårsage sygdom. Medbring lydisolerende ørepropper og lydblokerende høreværn til protesterne, og hav dem klar til brug. Støjreducerende høretelefoner virker ikke mod LRAD. Her er nogle billeder fra deres nylige indsættelse i den tilsvarende undertrykte nation Australien, der er undertrykt af en lignende covid dagsorden.

 

 

Sådan ser en løgner ud, når han dækker over brugen af LRAD-våben mod befolkningen i Australien (90 sekunder):
Her fortæller et synligt skadet offer for den australske regerings brug af LRAD-våbenet mod fredelige demonstranter om sine symptomer (6 minutter):

Hvis Trudeau og Freeland vil tvinge os til at bruge mordvåbenet, så er det vel også inden for deres moralske fordærv at bruge dette våben mod befolkningen.  

Her kan du se et australsk parlamentsmedlem spørge om brugen af LRAD'en mod demonstranter under protesten den 12. februar, og den siddende regerings hånlige svar samt billeder af forskellige former for udstyr i brug. (2 minutter)
Vi har ubekræftede rapporter om LRAD'er, der er leveret til Ottawa.

USA obduktion af teenagedrenge, beviser for at injektion var årsag til deres død

USA's obduktion af teenagedrenge viser toksisk kardiomyopati, hvilket beviser, at de såkaldte "vacciner" forårsagede deres død.

Disse fund overses eller negligeres ved offentlige obduktioner i Canada og andre steder, fordi de teknikker, der er nødvendige for at finde dem, ikke anvendes. Se Dr. Burkhart materiale her (2. video på denne side):  https://drtrozzi.org/2021/12/30/dr-bhakti-injection-induced-autoimmune-disease-death-and-plagues-to-come/

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk