Dr. Mark Trozzi

Global revolution, amerikansk konvoj og et presserende opkald fra Ottawa.

Canadierne og vores frihedskonvoj inspirerer den globale opstand mod tyranni. Spændende nyheder om USA's konvoj. Hurtig handling for at hjælpe med at stoppe Trudeau.

1. Canada inspirerer verden og US Convoy

Trudeau har konsolideret sin plads i historien som en skurk og folkefjende. Canadierne og vores dygtige vognmænd inspirerer verden. Vores fætre og kusiner mod syd er med os. Amerikanerne forbereder sig på at lancere en amerikansk frihedskonvoj den 5. marts fra et massivt Defeat the Mandates Rally i Californien. Efter det historiske rally vil den amerikanske frihedskonvoj rejse tværs gennem USA til den amerikanske korruptionsnest, Washington DC.

Menneskeheden, vi er ved at tage vores verden, vores hovedstæder, vores regeringer, vores rettigheder og friheder tilbage, og vi bringer retfærdighed til de covidiske kriminelle i toppen. Det er derfor, at disse skurke går i panik; de kan ikke undslippe det, de har gjort. Dette er en fantastisk video på 10 minutter.

2. Hastende opfordring til Ottawa. Freedom Truckers Convoy opfordrer til øjeblikkelig forstærkning

Er du klar til at rejse til Ottawa nu? Er du i Ottawa nu? Så kom ned til mødet. Historien sker nu.

3. Endnu en opfordring til handling. Haster, men er kortfattet. Hjælp med at stoppe Trudeau.

I dag, ligesom i går, beder vi om, at vores politi og militær opfylder deres mandat: at håndhæve loven, forsvare folket og forsvare forfatningen. For at gøre dette skal de tage Trudeau, Freeland og andre i forvaring.

I mellemtiden sidder denne psykopat stadig i spidsen for den føderale regering. Vi må alle stå sammen mod ham. Ingen bør adlyde eller støtte hans regime. Vær med til at forhindre Trudeau i at udvide sine diktatoriske beføjelser fra den ene dag til den anden ved uberettiget at påberåbe sig den føderale nødlov.

Canadiere ring venligst til dit føderale parlamentsmedlem i dag; opfordrer dem til at stemme imod at påberåbe sig nødloven. Du kan finde dit parlamentsmedlem ved at søge på dit navn eller ved at søge med dit postnummer her: https://openparliament.ca/politicians/      

På venstre side af dit parlamentsmedlems side vil du se en indstilling "Din mening" med "Kontakt " under den. Her finder du telefonnummeret til dit parlamentsmedlems kontor i Ottawa og deres valgkredskontor. Du bedes ringe til begge.

Du kan få flere oplysninger, tips eller opdateringer på følgende adresse https://tbof.ca/call-to-action-stop-the-mergency/    

Ikke-kanadiere kan også hjælpe. Ring til den canadiske ambassade eller det canadiske konsulat i dit land og giv udtryk for din bekymring over Trudeau-regeringens ekstremt diktatoriske handlinger over for borgerne. Telefonnummeret til ambassaden eller konsulatet kan nemt findes her:  https://travel.gc.ca/assistance/embassies-consulates

Også her er et andragende til det canadiske senat om at STEMME IMOD FORSLAGET OM BEKRÆFTELSE AF EN ERKLÆRING OM UNDTAGELSESTILSTAND

Nye scener fra den fredelige, kærlige protest i Ottawa

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk