Dr. Mark Trozzi

Dr. David Martin. Navne og ansigter på de mennesker, der dræber menneskeheden

"Se deres ansigter...de er blot individer, der har mistet den sociale kontrakt med menneskeheden"

Dr. David Martin er en global ekspert i intellektuel ejendomsret, som overvåger intellektuel ejendomsret i hele verden. Han fandt mere end 70 belastende patenter på sporet af CCE. og har fortsat sin skarpsindige og detaljerede undersøgelse og aktivisme.

Dagens indlæg indeholder video og manuskript af Dr. Martins præsentation fra november. Den er særlig vigtig nu, hvor vi går ind i de næste skridt hen imod retfærdighed og genetablering af retsstatsprincippet og menneskerettigheder rundt om i verden.

Dr. Martin fremlægger beviser mod specifikke personer, der administrerer globale massemord og andre grove forbrydelser mod menneskeheden. Hans beviser går langt ud over enhver rimelig tvivl.

Der er en kort liste over Dr. Martins top 36 af de mest populære skurke fra hele verden. Nogle er indlysende som Bill Gates og Klaus Schwab, men der er også overraskelser som Canadas "vicepremierminister" Christie Freeland, der også er med på denne topliste. Trudeau får en særlig omtale også for sin fremragende afpresning i forbindelse med tvangsindsprøjtninger.

Dr. Martin har samlet navne og ansigter på de vigtigste aktører i COVID-krigen på ét dias, hvilket han mener er vigtigt, fordi:

"Vi styrker mørkets kræfter, når vi gør dem anonyme; men når vi ser deres ansigter på en skærm, indser vi, at de blot er enkeltpersoner, der har mistet den sociale kontrakt med menneskeheden."

Dr. David Martin på Red Pill Expo, 19. november 2021

Dr. David Martin afslører, hvorfor Trudeau ikke vil trække sig tilbage

Mens kriminalitetsminister Trudeau søger flere "nødbeføjelser" til at undertrykke canadiernes lovlige ret til at forsamle sig og protestere, interviewede Stew Peters Dr. Martin. Kendsgerningerne vedrørende denne række af Trudeaus forbrydelser er klare; RCMP og andre politimyndigheder har ret og ansvar til at anholde Trudeau og hans medskyldige. Vær venlig at gøre det. Hvis militæret eller politiet derimod går til angreb på lastbilchaufførerne og andre demonstranter, vil de selv være skyldige i krigsforbrydelser, det canadiske system vil have mistet al legitimitet, og folket vil stå tilbage med ansvaret for at genetablere en lovlig regering: det vil sige af folket og for folket.

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Hjælp med at sprede budskabet:

Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv
da_DKDansk