Læger og militær støtter bevægelsen for at befri Canada

Tak til Bright Light Nyheder som har meget travlt bag kulisserne med at sikre, at canadierne og resten af verden har adgang til ægte nyheder fra Ottawa-frontlinjen i "folket mod tyrannerne". Bright Light News er en fantastisk kilde til konstante opdateringer, daglige tidsplaner og meget mere.

Lørdag holdt Dr. Malone, Dr. McCullough og Dr. Trozzi alle taler til Ottawa Freedom Rally.

Dr. Robert Malone

Dr. Malone, den amerikanske opfinder af mRNA-teknologien, holdt en rolig og meget informativ tale, der omfattede videnskab, historie, filosofi og spørgsmål om Trudeau-regimets og andre af de kavide forbryderes kriminalitet mod menneskeheden.

"Vaccinerne" virker ikke og er farlige. 15 minutter.

Dr. Peter McCullough

Den højt kvalificerede amerikanske læge og forsker Dr. Peter McCullough var kortfattet. Han delte sin støtte til canadierne og vores kamp for frihed. Han bemærkede, at vognmændene har ret, og at videnskaben støtter dem. McCullough opfordrede til at ophæve alle nødforanstaltninger. Han sagde, at det er på tide at tage kontrollen med sundhedsvæsenet ud af politikernes og virksomhedernes hænder og give den tilbage til medicinske eksperter. 90 sekunder

Dr. Mark Trozzi

Dr. Trozzi fra Canada opsummerer beviserne for, at covid er et svindelnummer og en dødelig forbrydelse mod menneskeheden. Han opfordrer til, at premierminister Trudeau, vicepremierminister Christie Freeland, Ontarios sundhedsminister Christine Elliot, College of Physicians and Surgeons of Ontario CEO Nancy Whitmore og andre arresteres for deres rolle i at forhindre sikker og effektiv behandling af covid-19, hvilket resulterer i unødvendige dødsfald og lidelser, samtidig med at de tvinger farlige covid-injektioner på offentligheden, hvilket forårsager flere dødsfald og lidelser. Trozzi henvender sig til politiet og militæret for at forsvare befolkningen, opretholde loven og gå imod de sande forbrydere. 12 minutter.

Major Stephen Chledowski

Selv om han ikke specifikt er en del af Trucker Freedom Rally-arrangementet, går Stephen Chledowski, 21 års aktiv militærmajor i den canadiske hær og politolog, i etisk forstand forrest og opfordrer militæret og politiet til at gøre det, der er rigtigt: stå imod Trudeaus fascisme, forsvare det canadiske folk og forfatningen og nægte at blive brugt som redskaber mod canadierne af Trudeau og andre medlemmer af det kriminelle, covidiske foretagende. 7 minutter.

Billeder fra Østrig Protest

Til sidst er her nogle flotte billeder fra samtidige protester i Canada og Østrig: i øjeblikket to af de mest undertrykkende lande i verden, der har en fælles dagsorden. Tak til Strong and Free Canada for denne video, som blev afspillet foran tusindvis af demonstranter i Østrig i lørdags. 2 minutter.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: . Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk