Dr. Maria Hubmer-Mogg | Mod i ansigtet af fascismen

"Vær stærk, lad være med at adlyde, sig "Nej, nej, nej, nej", indtil hele dette vrøvl stopper" - Dr. Maria Hubmer-Mogg

Kommentarer fra Dr. Trozzi

Jeg er meget stolt af at kalde Dr. Hubmer-Mogg min ven og allierede i kampen for sandhed, retfærdighed, menneskerettigheder og værdighed. Vi arbejder sammen i World Council for Health. Hendes overbevisning, mod og hårde arbejde er en inspiration for alle os i bevægelsen for sandhed og retfærdighed på covidområdet.

Jeg er taknemmelig over for Dr. Hubmer-Mogg og Iron Will Dove fra Strong and Free Canada for at have reageret på min anmodning og for at have afholdt dette interview. Jeg ønsker, at canadierne skal høre hendes historie og drage fordel af hendes indsigt.

Der er meget få steder i verden, der kan konkurrere med Canada, når det gælder institutionaliserede covid-crimes-against-humanity. Østrig kan.  

Dr. Hubmer-Mogg blev fyret fra sit arbejde som familielæge umiddelbart efter at have delt sin ærlige og korrekte viden om covid og de tvungne injektioner.

Selv om hun er blevet udelukket fra sin karriere, har en ung familie at tage sig af og lever under den tyranniske støvle fra Østrigs nuværende covid-agenda-drevne regime, har Dr. Hubmer-Mogg hverken overgivet sig eller underkastet sig. Hun har fortsat med at fortælle sandheden og organisere massive fredelige protester.

Dette Iron Will-interview med den gode læge er fyldt med hendes erfaringer fra frontlinjen, hendes medicinske og videnskabelige indsigt, hendes forståelse af den kriminelle kovid-dagsorden og de ledende gerningsmænd som Klaus Schwab og hans mange håndlangere som Trudeau.

Dr. Hubmer-Mogg er en af de hårdest arbejdende, mest velinformerede og inspirerende covid-sandhed-og-justice-aktivister i verden. Hun befinder sig i de virkelige frontlinjer inden for videnskab, aktivisme og organisation. Hun arbejder for at genoprette vores verden og gøre en ende på covidforbrydelserne. Må hun være en inspiration for os alle. Jeg tror, du vil elske hende! Hun er en sand legemliggørelse af World Council For Healths mantra: "Der er en bedre måde; og sammen skaber vi den." 

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk