Dr. Mark Trozzi

Ottawa | Hurtig collage fra frontlinjen

I dag har vi fem korte nyheder at dele med dig.

Dr. Alexander, Dr. Hodkinson og Dr. Bridle. MP Lightbound sider med frihed. Indiens ambassadør påtaler Trudeau's forræderi. Vores store lastbilchauffører og en "indenlandsk terrorist".

1.

Indiens ambassadør i Canada, Deepak Vohra, kritiserer Trudeaus forræderi. 1 minut video. "Jeg vil beskytte den undertrykte, også selv om han er min fjende. Men jeg vil aldrig tilgive forræderen, selv om han er min ven."

2.

Dr. Paul Alexander og Dr. Roger Hodkinson fortsætter med at tjene canadierne i frontlinjen i Canadas frihedsbevægelse. Dette er en sen pressemeddelelse fra Truckers Freedom-ledelsen sammen med de gode læger, fra den 7. februar 2022. 17 minutter.

3.

Respekt til det liberale parlamentsmedlem Joel Lightbound fra Quebec, som bryder sin rang og slutter sig til sandhedens stemmer, der kræver en ende på misbruget af kvider. Det er det, vi har brug for etiske parlamentsmedlemmer, der forsvarer forfatningen og repræsenterer deres vælgere, og som ikke bare følger partilinjen.
Parlamentsmedlem Lightbound siger, at det liberale partis splittende politik, som spreder sig ud over vognmændene og ind i samfundet som helhed, skal stoppe, og at alle foranstaltninger til bekæmpelse af coviditet og vacciner skal revurderes.

4.

Drs Bridle, Alexander og Hodkinson inviterer de føderale sundhedstjenestemænd Drs Tam, Njoo og Deeks til en konstruktiv friluftsdebat fredag den 11. februar 2022

Pressemeddelelse:

OTTAWA - Læger til støtte for frihedskonvojen inviterer højtstående sundhedsmyndigheder til at deltage i et offentligt videnskabeligt forum med eksperter inden for COVID-19, medicin, immunologi, epidemiologi og virologi, herunder Dr. Byram Bridle, Dr. Paul Alexander og Dr. Roger Hodkinson, til en åben og fair diskussion med højtstående repræsentanter for sundhedsadministrationen i den føderale regering, Dr. Theresa Tam og Dr. Howard Njoo og formanden for den nationale rådgivende komité for vaccination, Dr. Shelley Deeks. Læs mere

  • En særlig tak til vores venner hos Bright Light Nyheder for fremragende journalistik om situationen i Ottawa.

5.

Til sidst er her en af de "indenlandske terrorister", som Justin Trudeau advarede os om:

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Klik på billedet for billetoplysninger
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk