Dr. Mark Trozzi

Canada Truckers Freedom Convoy | Ny 4 minutters pressemeddelelse

Canada Truckers Freedom Convoy hilser på verden og reagerer på Trudeaus falske beskyldninger om medsammensvorne.

7. februar 2022 Annoncering af Truckers Freedom Convoy

Om

I Ottawa har de fredelige menneskerettighedsforkæmpere Lastbilchauffører Frihedskonvoj opretholder en sikker og venlig atmosfære. I mellemtiden, covid forbrydelser konspirator Justin Trudeau beskylder alle hans mangefarvede kritikere for at være "racister", og han beskylder disse venlige frihedselskende canadiere, som er fredeligt forsamlet i Ottawa, for at være "indenlandske terrorister".

I modsætning til CBC og andre statspropagandister er rallyet i Ottawa et venligt, fredeligt og sikkert sted.

Danny Bulford, tidligere RCMP-officer, arbejder tæt sammen med Freedom Convoy 2022-holdet og politiet for at sikre en sikker begivenhed. Her er en 4 minutters pressemeddelelse fra natten, hvor Bulford beskriver den fredelige scene og fordømmer Trudeaus falske beskyldninger.

Uskyldige mennesker fortjener politiets og militærets beskyttelse. Politiet og militæret har en pligt over for loven. Loven skal gælde for alle. Vi, folket, opfordrer retsvæsenet, politiet og militæret til at tjene forfatningen og charteret om rettigheder, til at forsvare folket og til at yde retfærdighed, især midt i de nuværende alvorlige forbrydelser mod menneskeheden, der er blevet begået i vidners navn. Tak.

 

Ligesom tidligere med Dr. Patrick Philips juridiske indsamlingskampagne har GoFu**Me indefrosset over $10.000.000.000 dollars doneret til Freedom Convoy i et forsøg på at forhindre dem i at indsamle midler til mad, benzin og husly til vores fantastiske lastbilchauffører. Dermed har GoFu**Me yderligere ødelagt enhver troværdighed, de havde tilbage, og for anden gang opfordrer vi til boykot af denne sjælløse virksomhed. Endnu en gang har GiveSendGo, det #1 kristne crowdfunding-websted, reddet dagen, og Convoys nye kampagne har allerede indsamlet over $5.500.000 på deres platform. Du kan hjælpe med at finansiere lastbilchaufførerne her: https://www.givesendgo.com/freedomconvoy2022

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk