Reiner Fuellmich | Grand jury for at stoppe det globale massemord

Efter to år og 500+ timers ekspertvidneforhandlinger er her Reiner Fuellmichs dybtgående åbningsudtalelser til den nye Grand Jury, der skal rejse tiltale mod de kriminelle covids.

En stor del af verdens øjne holder øje med Canada. Canadierne støtter 100.000 lastbilchauffører, der fredeligt besætter hovedstaden; kriminalitetsminister Trudeau fortsætter med at sprede racisme og hadefuld tale; og vi beder til, at politiet og/eller militæret går imod hans regime og kommer til det canadiske folks og retsstatens forsvar.

I mellemtiden har den sidste uge været meget aktiv på de juridiske fronter i bestræbelserne på at opnå retfærdighed mod den kriminelle covidvirksomhed.

Lørdag den 5. februar blev der afholdt WCH's juridiske team afholdt en konference om årsagssammenhænge i forbindelse med "vaccine" med deltagelse af sytten eksperter fra hele verden. Dette hold af forskere, læger, advokater og advokater arbejder på at overvinde de eksisterende domstoles perverse forhindringer for at sikre sandheden, retsstatsprincippet og menneskerettighederne. Konferencen var meget produktiv, og vi vil dele materiale fra den i de kommende dage.

I mellemtiden forfølger en allieret international juridisk gruppe under ledelse af Reiner Fuellmich, der består af 10 internationale advokater, en dommer og forskellige menneskerettighedseksperter, de covidiske forbrydere fra en anden vinkel. De tager deres arbejde uden om det gamle retsvæsen, som de mener er for korrupt til at kunne fungere. De søger at genetablere et demokratisk folkestyre baseret på naturretten. De har indledt en offentlig storjury for at rejse tiltale mod den kriminelle Covid-virksomhed.

Den 24. januarth, 2022 den ikoniske Fuellmich talte til den Generalforsamling af Verdensrådet for Sundhed. Hans tale havde overskriften: "Hvordan en stor jury vil retsforfølge Covid Forbrydelser"

Han forklarede den dybe korruption i de eksisterende domstole og regeringer, behovet for at vende tilbage til naturlovens fundament og hans teams plan om at give folket ansvaret tilbage med en ny stor jury.

Her er de indledende erklæringer fra den 5. februar 2022 for den store jury for Retten for den offentlige mening. Det er en tæt, præcis og chokerende afsløring, der detaljeret beskriver den kriminelle covid-virksomhed. Flere advokater fra forskellige lande taler, og alle deres indledende erklæringer er usædvanlige. Beviserne og sagen mod det kriminelle covid-firma er omfattende.  Reiner Fuellmich giver en klar og kortfattet beskrivelse af de kovide forbrydelser mod menneskeheden i sit 17 minutters afsnit fra 19:23 til 37:45. Det gælder bl.a. World Economic Forum, Klaus Schwab, Justin Trudeau.

5. feb. 2022. Åbningserklæringer for den første dag i den store jury ved Retten for den offentlige mening

Efterhånden som den store jury går videre, vil de detaljerede beviser blive præsenteret, yderst velorganiseret, for alle, der har øjne til at se.  

Alle de beviser, der underbygger påstandene i de indledende redegørelser, kan imidlertid findes i hele 90 møder i Corona-undersøgelsesudvalget. Så politi, militær og andre, der efterforsker og handler mod det globale netværk af kriminelle, der udfører de kriminelle forbrydelser mod menneskeheden, behøver ikke at vente på resten af jurysagen. Vi har allerede adgang til alle de beviser, der er nødvendige for at kunne skride lovligt ind over for det globale netværk af kovide forbrydere. Vi beder om, at politiet håndhæver loven og ikke følger ulovlige mandater, og at militæret handler på grundlag af omfattende efterretninger, går til angreb på folkets fjender og kommer til folkets forsvar.

Her er pressemeddelelsen om denne Grand Jury og Retten for den offentlige mening:

Link til det dokument, der findes i mappen.  

Her er webstedet for den store jury for Retten for den offentlige mening: www.grand-jury.net

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Dagligt nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk