Trucker Freedom Rally. Historien er ved at blive skrevet. Trudeau skjuler sig

Dr. Francis Christian og andre frihedskæmpere rapporterer fra frontlinjerne i Ottawa

Introduktion

Mens canadiere af alle farver og striber står sammen med vores lastbilchaufførers frihedsrally, tweeter mesteren af sort ansigt og veteran-tyver, Trudeau, fra sit skjulested. Trudeau fremsætter typiske "racist"-beskyldninger mod den åbenlyst blandede race. Trudeau tweeter derefter sin Black History Month-budskab for at forsøge at aflede opmærksomheden fra det største møde i Canadas historie, et møde mod hans covid tyranni og forbrydelser.

Den fælles dagsorden er ved at bryde sammen, canadierne er ved at vågne op og generobre vores land. De kokide tyranner og kødmarionetter flygter fra den tsunami af sandhed og retfærdighed, der er på vej mod dem.

Quebec opgiver sin plan om at beskatte de ikke-injicerede.

Det globalistiske værktøj: Eric O'Toole er blevet afsat fra ledelsen af det konservative parti.  

Mange tusinder af canadiere har krævet kriminelle anklager mod Trudeau og andre skyldige i de kavide forbrydelser mod menneskeheden. Vi beder til, at RCMP gør deres arbejde, og at Trudeau er i forvaring nu eller snarest muligt. Loven gælder for alle.

Dr. Francis Christian er dybt integreret i frontlinjen, og der sker mange gode ting bag kulisserne. Her er Dr. Christians udsendelse fra frontlinjen eksklusivt for The Trozzi Report. Tak, dr. Christian.   

Dagens indlæg indeholder også fantastiske billeder og korte beskeder fra andre ledere i den covid sandhedsbevægelse, herunder Dr. Hodkinson, Dr. Dube, Dr. Alexander og Didi Vergados.

Dr. Francis Christian Dispatches fra Ottawa - Eksklusivt for Trozzi Report

Dr. Francis Christian: februar 2, 2022

Dette er en mirakuløs tid for Canada, for menneskeheden, for alle vores nutider og for alle vores fremtider. Vores storslåede Truckers for Freedom har antændt en bevægelse for frihed, for frihed, for sandhed, "af folket, for folket, af folket" - en bevægelse for Canada; et råb om frihed, der giver genlyd i hele verden.

Min kære ven Dr. Mark Trozzi har bogstaveligt talt grædt tårer af glæde og håb for Canada og for verden - og det har jeg også. Mark har været en mægtig kriger mod tyranniets åg, der har ligget tungt på vores folks nakke i de sidste to år. Tak, Mark - og hele menneskeheden takker dig.

Jeg har ikke følt mig mere håbefuld for Canada i lang tid. Op og ned ad Ottawas gader og i hele landet synger folk fra alle samfundslag, unge og gamle, fra alle baggrunde, fra alle landets byer og landsbyer ... en ny sang om frihed og slår frygt i tyranniets hjerte.

Som min nære ven, den geniale politiske strateg Josh Twigg, påpegede over for mig, har vores storslåede Truckers for Freedom allerede opnået en vigtig sejr ved at splitte det konservative parti - partiet er klar til at vælte en anden tyran, dets leder, Erin O'Toole.

Overalt i byen, i denne magiske tid, takker og hylder folk vores storslåede lastbilchauffører - de deler mad ud, tilbyder hjælp og får lastbilchaufførerne til at se og føle taknemmeligheden fra en taknemmelig nation og en taknemmelig verden.

Og murene i tyranniets skrøbelige fæstning er ved at smuldre. Justin Trudeau gemmer sig. Hans regering vakler. Det konservative parti får snart en ny leder. Panikslagne provinsregeringer annoncerer, at mange undertrykkende og tyranniske provinsielle "vaccine-mandater" og -regler vil blive ophævet.

Pris og ære være Gud alene!!!

Det er en herlig tid at være i live.

Dr. F. Christian FRCSEd, FRCSC

Kirurg, historiker, Digter

Erin O'Toole tvunget ud som konservativ leder

O'Toole er blevet tvunget ud af sin stilling som leder af det konservative parti. Lad os bede til, at dette bringer en ende på partiets rolle som kontrolleret opposition. For mere information om denne udvikling, her er en henvisning: https://thepostmillennial.com/breaking-erin-otoole-forced-out-as-conservative-leader

Quebecs premierminister dropper planen om "uvoksede skatter" og siger, at den "splittede" folk

Quebecs premierminister trækker sig tilbage fra sin plan om at diskriminere ofre, der ikke får injektioner, med ekstra "vaccine"-afgifter. Tak til vores vidunderlige lastbilchauffører! https://www.cnn.com/2022/02/01/americas/quebec-drops-unvaxxed-tax-plan/index.html

Trudeau, der gemmer sig i "selvisolation", beskylder den multiraciale opstand for at være "racister" og forsøger at aflede opmærksomheden fra den største demonstration i Canadas historie ved at annoncere "Black History Month".

Dr. Hodkinson fra Ottawa Truckers Freedom Rally om at vælte diktatorer

Dr. Roger Hodkidson 2. februar 2022

Det er ROCKIN' her! Brug denne historiske video om den rumænske diktator Nicolae Ceaușescus fald. Parallellen er præsig! En katastrofal tale, flugtforsøg med helikopter fra paladsets tag og 4 dage senere blev han og hans kone summarisk henrettet af en henrettelsespeloton.
https://www.youtube.com/watch?v=ZKofPE8vRAY
https://www.youtube.com/watch?v=QhK7Gk68y24
Sæt den midt på forsiden som en skarp advarsel fra historien.
Ligesom Flick i Bug's Life - det krævede blot ET stort skridt fremad! Og græshopperne flygtede.
Roger Hodkinson MD FRCP

Besked fra Dr. Sam Dube MD PhD

"Jeg savner dig her i Ottawa, Mark! Det er UTROLIGT!!!! Her er et nyligt vigtigt Brian Peckford-interview, som jeg også vil dele: https://rumble.com/vtcks9-the-5th-doctor-ep.-17-last-surviving-first-minister-decries-violations-our-.html

Didi Vergados fra Take Action Canada hurtig lydrapport

Didi Vergados yderligere oplysninger: Byen Ottawa modarbejder det canadiske folks oprør med patetiske tiltag som at lukke alle vaskerimåtter. Canadierne donerede mere end ti millioner dollars til frihedsoprøret, og de forlader det ikke, før landet er genoprettet med menneskerettigheder og retsstatsprincipper for alle. 
 

Fra det sydvestlige Ontario Highway 401

Fra Phil Trozzi i det sydvestlige Ontario:

Vi mødte Windsor-delen af konvojen, da de passerede Bloomfield Rd., og derefter fulgte vi dem hele vejen til London. Vi delte en hel masse mad ud der (noget fra os, men meget fra andre, der donerede). Mark, hver eneste overkørsel fra Bloomfield Rd til Highbury Rd i London var FULD af mennesker, og hver eneste vej var fuld af mennesker, og hver eneste vej var fyldt. Jeg mener ikke de fleste. Jeg mener ALLE. Det lignede ikke noget, jeg nogensinde har set i mine 59 år i Canada.
Jeg sender nogle billeder og klip... Det var virkelig en begivenhed/dag, der ændrede mit liv.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Vær venlig at støtte vores mission

Vi sætter stor pris på dine donationer. Dine bidrag er med til at opretholde vores stadig mere forskelligartede indsats, synlige og usynlige, for at genoprette sundhed, værdighed, sikkerhed og menneskerettigheder.

Dr. Trozzi´s Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

da_DKDansk