Samarbejde om stor videnskab og jura på lørdag kl. 14.00 EST

Medicinske og juridiske eksperter samarbejder. Beviser, at Covid-"vacciner" forårsager død og sygdom.

Introduktion til denne begivenhed

For dem af os, der har forsket grundigt i de sidste to år, er det svært at tro, at der er nogen debat om de tvungne injektioner: De er ikke sikre og ikke effektive. De har forårsaget flere dødsfald end alle vacciner mod alle sygdomme tilsammen har forårsaget i løbet af tredive år tilsammen.

Big Pharma og deres medløbere har imidlertid tilsyneladende uendelige ressourcer; især i betragtning af de rekordstore fortjenester, de har opnået fra deres covidforbrydelser og injektioner. De har infiltreret regeringer og institutioner. De ejer de dinosauriske medier, som stadig har et stort, om end faldende, publikum.

Ikke alle, men mange dommere tror på propagandaen, og de beskytter deres stillinger og deres redekroner ved at gå ukritisk med på den globale koide dagsorden. De er ikke klar over, at alt vil gå tabt, herunder deres boliger, deres frihed og deres egne familiers fremtid, hvis dagsordenen ikke stoppes.

Ja, der findes etiske videnskabsmænd, læger, advokater, rigtige journalister og aktivister, som har sat alt ind for sandheds- og retfærdighedsbevægelsen. Men mange flere såkaldte eksperter er fortsat kujoner og slaver af penge; de er let købte og/eller intimiderede til at producere misinformation og støtte dagsordenen.

Så for hver ærlig etisk ekspert, der fortæller sandheden på trods af forfølgelse og økonomisk modgang, kan den kriminelle koidiske virksomhed producere fem velbetalte "eksperter", der lyver og bedrager.

Deres offentlige hjernevask og propagandanet er så omfattende, at den brede befolkning holder fast i frygt og overbevisninger, som ikke har nogen som helst videnskabelig støtte.

Domstolenes opgave er at afkode, hvad der er sandt, at anvende loven ligeligt på alle, at beskytte menneskerettighederne og at sikre institutionel integritet. De seneste to år siden lanceringen af covid-19 har imidlertid vist ekstreme mangler i retssystemets funktioner.

Hvordan sikrer vi, at domstolene handler på grundlag af reelle kendsgerninger, reel videnskab og reelle data? Dommere er generelt ikke videnskabelige eksperter. Mellem motiverede sandhedsfortællere og velfinansierede løgnere ser domstolene på bunker af undersøgelser og lister over eksperter, der modsiger hinanden. Ærlige eksperter, der gør deres bedste og udholder professionel og økonomisk undertrykkelse, bliver modsvaret af velbetalte, korrupte, men kvalificerede eksperter, der har solgt sig selv eller drukket den mærkelige kølevand.    

Det siges ofte, at den offentlige mening har stor indflydelse på de juridiske domstoles afgørelser. Med den intense misinformation, der pumpes ud af dinosaurmedierne, bliver den offentlige mening ofte endnu en hindring for sandhedens overhøjhed i vores retssystem.  

Vi er således godt rustet, har reel viden, men kæmper alligevel for at få dommere og domstole til at anerkende og handle i overensstemmelse med virkeligheden.

Selv når velrenommerede medicinske tidsskrifter er blevet købt og betalt. De undertrykker ægte videnskab, mens de udgiver junk-videnskab, der støtter den globale koide dagsorden. Disse gamle tidsskrifter har ligesom mange andre institutioner mistet deres troværdighed.

Vi står derfor over for den udfordring ikke blot at finde ud af, hvad der er sandt, men også at give denne sandhed den vægt, den fortjener, for at den kan vejlede beslutningstagningen i et velfungerende retssystem.

Jeg er beæret over at være et aktivt kernemedlem af World Council for Health's Legal Activism Committee. Vores mission omfatter fremme af de juridiske fronter, hvor videnskab, jura og aktivisme mødes for at skabe retfærdighed, genoprette menneskerettigheder og lede en human offentlig politik baseret på virkeligheden.

Med henblik herpå afholder vi en meget vigtig begivenhed: den første konference om forståelse af vaccineforårsagelse. Denne konference samler jurister, læger, videnskabsfolk og interesseorganisationer. Videnskabs- og juridiske eksperter arbejder sammen: vores mål er at styrke virkeligheden og gøre en ende på bedrageriet i vores domstole og i vores verden.   

Vær med og del denne invitation til denne dybe dykning i Forståelse af "vaccine" årsagssammenhænge. Lørdag den 5. novemberth med start kl. 10.00 EST (Toronto). { 15:00 GMT. 17:00 CAT. 8:30pm IST}

Se listen over deltagerne! Du vil kunne genkende mange af de bedste eksperter inden for medicin, videnskab, jura og forsvar. Der findes en bedre måde, og vi skaber den sammen!


 

Detaljer

Vært og moderator: Shabnam Palesa Mohamed

Oplægsholdere og moderatorer: Michael Alexander, Dr. Mark Trozzi, Charles Kovess, Megha Verma.

Højttalere

Medicinsk

Data og interessevaretagelse

Videnskab og handling

Lov og rettigheder:

Dr. Ryan Cole

Shabnam Palesa Mohamed - SA VAERS

Dr. Jessica Rose

Adv. Sabelo Sibanda

Dr. EV Rapiti

Ten Kuntz - Vaccine Choice Canada

Dr. Rob Verkerk

Dr. Herman Edeling

Prof. Arne Burkhart

Avital Livney - Vidnesbyrdsprojektet

Deanna McCleod

Adv. Dipali Ojha

Dr. Shankara Chetty

   

Vigtige links:

#UVCkonference #CausationIsKey #S SupportTheVictims #WorldCouncilForHealth

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk