Opdateringer fra frontlinjerne i krigen mod verden

En ærlig og kortfattet diskussion om aktuel videnskab, politik, kriminalitet, retfærdighed, strategi, aktiver og håb

Beskrivelse

Wayne Peters fortsætter på Canadas forkant med den moderne tids efterforskningsarbejde journalistik, offentlig uddannelse, og aktivisme for frihedMed et velinformeret publikum, der er klar til at gå i gang, dykker Dr. Trozzi og Wayne dybt ned i aktuel videnskab, politik, kriminalitet, aktivisme og vejen til retfærdighed og frihed. De diskuterer også aktiver og strategier til at komme ud af covid-krigen og genopbygge vores fysiske, åndelige og sociale sundhed.

Tak til Wayne og teamene hos Hvad sker der i Canada og Etik frem for frygt.

Der er nogle korte dataproblemer tidligt i interviewet, men vi arbejdede os udenom dem, og interviewet er klart og tydeligt.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Dagligt nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Vores allierede

da_DKDansk