Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Opdateringer fra frontlinjerne i krigen mod verden

En ærlig og kortfattet diskussion om aktuel videnskab, politik, kriminalitet, retfærdighed, strategi, aktiver og håb

Beskrivelse

Wayne Peters fortsætter på Canadas forkant med den moderne tids efterforskningsarbejde journalistik, offentlig uddannelse, og aktivisme for frihedMed et velinformeret publikum, der er klar til at gå i gang, dykker Dr. Trozzi og Wayne dybt ned i aktuel videnskab, politik, kriminalitet, aktivisme og vejen til retfærdighed og frihed. De diskuterer også aktiver og strategier til at komme ud af covid-krigen og genopbygge vores fysiske, åndelige og sociale sundhed.

Tak til Wayne og teamene hos Hvad sker der i Canada og Etik frem for frygt.

Der er nogle korte dataproblemer tidligt i interviewet, men vi arbejdede os udenom dem, og interviewet er klart og tydeligt.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


By submitting this form, you are consenting to receive marketing emails from: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. You can revoke your consent to receive emails at any time by using the SafeUnsubscribe® link, found at the bottom of every email. Emails are serviced by Constant Contact
da_DKDansk