Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Debatten om masker. Skal vi tage vores ansigter tilbage?

Dr. Trozzi sluttede sig til andre eksperter fra flere kontinenter i denne robuste diskussion om "maskerne"

Beskrivelse af videoen

Det var en fornøjelse at deltage i det nylige sydasiatiske sundhedstopmøde i Malaysia, som blev sponsoreret af World Council for Health. Her er der mulighed for at få flere eksperters perspektiv på de barrierer, der dækker mennesker rundt om i verden. -MT

Den 23. januar 2022 havde Dr. Naseeba Kathrada, Dr. Jackie Stone, advokat/aktivist/journalist Shabnam Palesa Mohamed, videnskabsfolk Nick Hudson og Feisel Mansoor , Dr. Adina Sulniman og Dr. Mark Trozzi en solid og underholdende diskussion om de "masker", der nu dækker ansigter rundt omkring i verden. Dette skulle efterlade alle meget velinformerede og i stand til at træffe sikre beslutninger om deres ansigt, deres luftveje og "maske"-mandater.

Det asiatiske sundhedstopmøde

Der findes mere materiale fra det sydasiatiske sundhedstopmøde i Malaysia i World Council for Health's multimediebibliotek: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

eller her: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk