Debatten om masker. Skal vi tage vores ansigter tilbage?

Dr. Trozzi sluttede sig til andre eksperter fra flere kontinenter i denne robuste diskussion om "maskerne"

Beskrivelse af videoen

Det var en fornøjelse at deltage i det nylige sydasiatiske sundhedstopmøde i Malaysia, som blev sponsoreret af World Council for Health. Her er der mulighed for at få flere eksperters perspektiv på de barrierer, der dækker mennesker rundt om i verden. -MT

Den 23. januar 2022 havde Dr. Naseeba Kathrada, Dr. Jackie Stone, advokat/aktivist/journalist Shabnam Palesa Mohamed, videnskabsfolk Nick Hudson og Feisel Mansoor , Dr. Adina Sulniman og Dr. Mark Trozzi en solid og underholdende diskussion om de "masker", der nu dækker ansigter rundt omkring i verden. Dette skulle efterlade alle meget velinformerede og i stand til at træffe sikre beslutninger om deres ansigt, deres luftveje og "maske"-mandater.

Det asiatiske sundhedstopmøde

Der findes mere materiale fra det sydasiatiske sundhedstopmøde i Malaysia i World Council for Health's multimediebibliotek: https://worldcouncilforhealth.org/multimedia/

eller her: https://rumble.com/c/WorldCouncilForHealth

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk