Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Smukke 4 minutters jubelråb til Freedom Trucker Convoy

Største protest i Canadas historie. Oprør mod Covid-tyranner og kriminelle. Her er råbet til demonstrationen.

Beskrivelse

I dag udøver Canadas kolossale frihedskonvojers kolossale sammenfald den retmæssige autoritet for folket. Vi vil ikke være slaver, og vi vil ikke længere tolerere tyranni, undertrykkelse, menneskerettighedskrænkelser eller forbrydelser mod menneskeheden.

Tak til min kære ven, Dr. Francis Christian, canadisk kirurg, historiker og digter, for denne inspirerende video til denne historiske tid, hvor de kolossale konvojer nærmer sig Ottawa. Til dette klare og lidenskabelige budskab siger jeg med fugtige øjne "amen!".

Fantastisk video.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk