Dr. Mark Trozzi

Kolossal konvoj af lastbilchauffører samler sig mod Ottawa for at opnå frihed

Trudeau-regimets række af menneskerettighedskrænkelser og ulovlige diktater omfatter mandater om tvangsindsprøjtninger af lastbilchauffører på tværs af grænserne. Disse mandater trådte i kraft den 15. januar. Syd for grænsen har den ikke-valgte Biden-administration udstedt lignende mandater, som trådte i kraft den 22. januar.

...men det ser ud til, at 20% af Canadas lastbilchauffører på tværs af grænserne er for kloge til at smøge ærmerne op for disse usikre og ineffektive injektioner, selv under truslen om medicinsk apartheid.

Trudeau og hans kolleger blokerer for sikre, effektive behandlinger af covid; canadierne nægtes adgang. Selv uden disse behandlinger har covid mindre end 0,3% dødelighed. Med de samme sikre effektive behandlinger til overkommelige priser falder covids dødelighed til en minimal 0,045% eller mindre.   

I mellemtiden slår de tvungne indsprøjtninger alle tidligere rekorder for dødsfald og skader, der nogensinde er forårsaget af noget, der kaldes en "vaccine". Pfizers egne dokumenter afslører, at 3% af injektionsofre døde inden for 3 måneder efter injektionen, at yderligere 28% blev permanent eller vedholdende handicappet efter tre måneder, og at 100% af ufødte børn døde hos de injicerede gravide kvinder, der blev rapporteret i deres forsøg.

Også, data fra hele verden er afslørende øget covid-sygdom blandt ofrene for tvangsinjektion, som fejlagtigt omtales som "de fuldt vaccinerede".

Disse injektioner er ikke sikre og ikke effektive.

Det ser altså ud til, at 20% af Canadas lastbilchauffører til grænseoverskridende transport er kloge. De må have den særlige kombination: kritisk tænkning og selvrespekt.

Må Gud velsigne disse lastbilchauffører og alle, der støtter konvojerne og den store protest på lørdag i Ottawa. Tak, fordi I hjælper med at befri os fra dette medicinske tyranni og folkemord. Vi beder til, at Trudeau og andre medmenneskelige forbrydere vil blive stillet for retten, og at vi, folket, snart vil fejre i et genoprettet, frit og retfærdigt land.

Hvis du vil hjælpe med at finansiere benzin, mad og indkvartering for vores vidunderlige lastbilchauffører i denne historiske konvoj, kan du donere her: https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022...

Rebel News giver daglig dækning af konvojen her: www.rebelnews.com/tags/convoy_reports...

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.
Telegram
Twitter
Facebook
E-mail
Udskriv

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

Trozzi-rapportenVi ønsker at give dig de bedste ressourcer og inviterer dig til at tilmelde dig vores e-mail-nyhedsbrev.

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver en ny video eller artikel. Det er gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid ændre dine indstillinger for notifikationer.

da_DKDansk