Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

Præsident Bukele beskyttede sit folk mod covid-19

Mens de fleste regeringer rundt om i verden tvang farlige indsprøjtninger og skadelige mandater igennem, tog præsident Bukele og El Salvadors regering sig af deres folk.

Siden lanceringen af covid-19 har ærlige eksperter, herunder jeg selv, fremmet livsstilsvalg, der optimerer vores immunsystemers sundhed. Et naturligt og sundt immunsystem er den eneste rigtige løsning på covid. Nøglefaktorerne for et sundt immunforsvar omfatter: korrekt ernæring, motion, hydrering, solskin, D-vitamin, frisk luft, hvile, åndelig sundhed og undgåelse af immunundertrykkende stoffer som alkohol og tobak.

De fleste regeringer har fuldstændig forsømt at give deres borgere reelle sundhedsrådgivning - de har i stedet indført "lockdowns", som har blokeret for motion, frisk luft, solskin og åndelig sundhed, og de har blokeret for sikre og effektive behandlinger, som redder liv, minimerer sygdom og støtter udviklingen af naturlig immunitet. De har indført tvungne eksperimentelle injektioner, som ikke stopper infektion eller overførsel af coviditet og har forårsaget flere dødsfald end alle andre vacciner har gjort i de sidste tredive år tilsammen.

På trods af dette har de stadig den skånselsløse frækhed at forfølge de få modige læger, der insisterer på at fortælle folk sandheden, og som ikke vil gå med på de medfødte forbrydelser.

Der er dog sjældne undtagelser. Vi bør rose og støtte sådanne undtagelser, fordi de sætter et globalt eksempel på, hvad en leder bør stå for, nemlig deres folk. Det er verdensledere, der sætter et godt eksempel ved at tage skridt til rent faktisk at hjælpe mennesker.

Nyd dette forfriskende kig på to vidunderlige ting, som præsident Bukele og hans regering har gjort for El Salvador. Vi hylder dem.

Præsident Bukele-regeringens reklame for folkeoplysning om immunforsvaret

Præsident Bukele's regering tilbyder gratis sikker og effektiv behandling af kovider

World Council for Health (WCH) støtter El Salvadors regering i deres nye Covid-19-reklamekampagne og opfordrer andre lande til at følge deres eksempel. https://worldcouncilforhealth.org/news/2022/01/el-salvadors-ad-campaign/18082/

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk