Ødelæggende rapport om negativ effekt i 2. uge

Det britiske sundhedsagentur første "COVID-19-vaccineovervågningsrapport" for 2022, uge 2: Det bliver værre for "vaccinen"; disse injektioner øger infektionsraten

Af Dr. P Alexander, PhD & Dr. M Trozzi, MD

"Vaccinerne" skal stoppes, fordi de har fejlet, fungerer ikke og har aldrig fungeret. Den rapporterede RRR (relative risikoreduktion) på 95% var i virkeligheden mindre end 20%, da vi genberegnede og imputerede de over 3.000 forsøgspersoner, som de fjernede for at opnå tærsklen >50% for EUA. Det, som Pfizer gjorde i deres FDA-indberetning, var svigagtigt. Desuden er ARR (absolut risikoreduktion) 0,7% til 0,8%. Hvis det nogensinde var meningen, at denne injektion skulle sænke infektionsraten, er det en absolut fiasko.

Vi ser, at infektionen stiger dramatisk for "vaccinerede" og "uvaccinerede" i løbet af de første to uger af de britiske data. Det fremgår tydeligt, at injektionsofre har højere infektionsrater, og mens de "uvaccinerede" er i fare for at blive smittet af omicron, er de også i potentiel risiko for spredning fra de "vaccinerede". 

Disse data er alarmerende, og vi må stoppe denne "vaccine"-udrulning. Injicer ikke børn; det vil undergrave deres medfødte immunsystem og gøre dem til asymptomatiske superspredere, hvilket gør dem forsvarsløse over for et væld af patogener ud over coronaviruset. Børn og unges medfødte immunsystemer er deres første forsvar mod infektioner, som kan håndtere og har håndteret covid. De har ikke brug for vacciner til dette formål eller eksperimentelle biologiske lægemidler, fordi deres naturlige risiko for at dø af covid er statistisk set lig nul. Efter 22 måneder med "to uger til at udjævne kurven" er der ingen beviser for, at der er tale om en børnesygdom. Børn er ikke kandidater til denne såkaldte "vaccine".

Britiske data, herunder OMICRON 1. uge af 2022:

Hentet fra side 42 i: UK Vaccine_surveillance_report_week_week_1_2022

Det Forenede Kongerige fortsætter med at give os klare, detaljerede, granulære data, bedre end alle andre lande. Deres rapportering (på side 48 i uge 2, 2022-rapporten samt i tidligere ugentlige rapporter, f.eks. side 47 i uge 1): "nylige observationer fra UKHSA-overvågningsdata om, at N-antistofniveauet er lavere hos personer, der bliver smittet efter to vaccinationsdoser" tyder på, at "vaccinen" påvirker immuniteten (naturlig "genvunden" immunitet). På pålydende værdi, tyder det på, at hvis man bliver smittet efter 2. dosis, er det genererede immunrespons hæmmet/beskadiget (N-antistoffer er nukleokapsid-antistoffer).

Opdaterede britiske data, herunder OMICRON 2. uge af 2022 (ujusteret):

Hentet fra side 43 i: UK Vaccine-surveillance-rapport-uge-2-2022

Ved at sammenligne dataene kan vi se, at injektionsofre på 50 år og derover havde højere infektionsrater i uge to end i den foregående uge. Dette er meget alarmerende.

Negativ effekt af injektion, ødelæggende på tværs af aldersgrupperne:

Konklusion

Det fremgår klart af ovenstående tabeller (ukorrigeret), at injektionsofre smittes i langt højere grad end ikke-injicerede, med undtagelse af aldersgruppen <18 år. Dette er katastrofalt, da antallet stiger uge for uge. Vi må hurtigst muligt undersøge, i hvilket omfang de kan overføres til både injektionsofre og ikke-injicerede personer, og hvor alvorlige de deraf følgende sygdomme er. Vi må dog hurtigst muligt stoppe udrulningen af injektionerne. Det er på tide at stoppe pandemien, og det er på tide at stoppe denne såkaldte "vaccine". Det er ikke sikkert. Det er ikke effektivt.

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Tilmelding til nyhedsbrev


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA ImageÆndre billede

10% Rabat med kode: TROZZI

Signature Series Spike Support Formula

CAD $64.99

Formel til et sundt hjerte og sunde muskler

CAD $54.99

Signature Series Restful Sleep Formula

 CAD $52.99

da_DKDansk