Dr. Mark Trozzi

Ærlig | Etisk | Læge

UK vil straks afskaffe "maske"- og "vaccine"-mandater og meget mere

Vores indsats giver resultater. Lad os fejre det, men forblive årvågne og aktive. Det er ikke slut endnu.

I går, den 19. januar 2022, annoncerede Storbritanniens premierminister Boris Johnson, at det var slut med tvungne "masker", "vaccine"-pas og meget mere.

Det er en fantastisk nyhed! Tillykke til alle, der har kæmpet så hårdt for at nå hertil.

Dette kommer i kølvandet på, at britiske borgere har været på politistationer og iværksættelse af strafferetlige efterforskninger af offentligt ansatte og andre der har gennemtvunget den covidiske dagsorden i England.

Vi har lært i Canada og overalt i verden, at vi som folk aktivt skal håndhæve loven og forsvare menneskerettighederne.

Der er mange politikere og bureaukrater, der stadig arbejder for den bedrageriske og kriminelle dagsorden. I Ontario, som mange andre steder, er de læger, der har sat alt på spil for at informere og forsvare offentligheden, stadig under angreb. Bliv venligst i kampen! Vi kan genoprette menneskerettigheder, sandhed og retsstatsprincippet.

Ontarios sundhedsminister Christine Elliot presser på for at forfølge ærlige læger

Her er Ontarios nuværende sundhedsminister, der giver næring til forfølgelse af læger, der forsvarer offentligheden og modsætter sig kriminelle Overtrædelser af Nürnberg-koden. Elliot synger også det falske slogan fra den covidiske dagsorden om, at deres såkaldte "vacciner" er "sikre og effektive". Det er de ikke! (Se referencer: En, To, Tre, Fire, og Fem)

Bemærk, at hun sagde, at "vaccinerne" er "sikre og effektive". Dette bevismateriale vil blive undersøgt under hendes retssag Nürnberg 2.0.

Med hensyn til Elliots angreb på lægernes ytringsfrihed skrev det ærede parlamentsmedlem Roman Baber fra provinsen Ontario:

"Se. Minister for misinformation, @celliottability, truer læger for at udtrykke en professionel mening om et videnskabeligt spørgsmål under udvikling. Det er en chill på ytringer, som man kan forvente af diktatoriske regimer. Dette er efter at have vildledt os om hospitalsindlæggelser i 2 år. #onpoli "

Gør noget. Stop de kriminelle injektionskampagner.

Meget snart vil vi få flere meget spændende nyheder og muligheder for at deltage i den græsrodsbølge af aktioner, der skal nedkæmpe forbryderne og genvinde vores liv og frihed.

Knapper til deling

Telegram
E-mail
Facebook
Twitter
WhatsApp
Udskriv

Nyhedsbrev

Vær den første til at vide, når Dr. Trozzi udgiver indhold. Det er gratis at tilmelde dig vores nyhedsbrev, og du kan til enhver tid afmelde dig eller ændre dine indstillinger for meddelelser.


Ved at indsende denne formular giver du dit samtykke til at modtage markedsføringsmails fra: Trozzi, RR2, Bancroft, ON, K0L 1C0, https://drtrozzi.com/. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage e-mails ved at bruge linket SafeUnsubscribe®, som findes nederst i hver e-mail. E-mails bliver serviceret af Constant Contact
da_DKDansk